Тіна Кароль показала фото без макіяжу: має кращий вигляд

Співачка показала природну красу.

Глядачі звикли бачити Тіну Кароль у ефектних сценічних образах і з яскравим макіяжем. Тож побачивши улюблену виконавицю без косметики і у повсякденному одязі були вражені її природною красою. Зірка поділилася знімком, на якому вона позує з ледь вловимим макіямем і без укладки. цікаво, що знімок зібрав багато вподобайок, а саму артистку засипали компліментами. Прихильники відмітили, що без гриму погляд у Тіни Кароль зовсім інший, відкритий і душевний.

На сторінці фан-клубу Тіни Кароль з’явилися знімки, на яких співачка вирішила похизуватися не лише природною красою, а й великим розарієм біля будинку. Зірка знялася у синій кепці і світлому джинсовому костюмі, прикривши частину обличчя квіткою троянди. Прихильники і тут відмітили природну красу співачки, порівнявшиїї з квіточкою. Фоловери зауважили, що у Тіни і без макіяжу миловидне і красиве обличчя.

Також артистка записала відео, стоячи на фоні улюблених квітів. Тіна Кароль позувала у блакитній кепці, світлій джинсовій куртці і джинсах. На обличчі зірки не було макіяжу, а волосся – не укладене. Накамеру Тіна Кароль трохи подуркувала, але це було мило.

У коментарях до коротенького відео прихильники співачки не втомлювалися залишати схвальні коментарі. Вони зауважили, що без косметики Тіна Кароль має ще кращий вигляд. Шанувальники відмітили, що природну красу нічим не зіпсуєш.

Зауважимо, що співачка рідко викладає у мережу знімки без косметики. Зазвичай це яскравий сценічний макіяж або нюдовий для фотосесій. Фанати зауважують, що з нюдовим макіяжем без яскравої помади Тіна Кароль набагато привабливіша.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.