Тіна Кароль показала фото без макіяжу: має кращий вигляд

Співачка показала природну красу.

Глядачі звикли бачити Тіну Кароль у ефектних сценічних образах і з яскравим макіяжем. Тож побачивши улюблену виконавицю без косметики і у повсякденному одязі були вражені її природною красою. Зірка поділилася знімком, на якому вона позує з ледь вловимим макіямем і без укладки. цікаво, що знімок зібрав багато вподобайок, а саму артистку засипали компліментами. Прихильники відмітили, що без гриму погляд у Тіни Кароль зовсім інший, відкритий і душевний.

На сторінці фан-клубу Тіни Кароль з’явилися знімки, на яких співачка вирішила похизуватися не лише природною красою, а й великим розарієм біля будинку. Зірка знялася у синій кепці і світлому джинсовому костюмі, прикривши частину обличчя квіткою троянди. Прихильники і тут відмітили природну красу співачки, порівнявшиїї з квіточкою. Фоловери зауважили, що у Тіни і без макіяжу миловидне і красиве обличчя.

Також артистка записала відео, стоячи на фоні улюблених квітів. Тіна Кароль позувала у блакитній кепці, світлій джинсовій куртці і джинсах. На обличчі зірки не було макіяжу, а волосся – не укладене. Накамеру Тіна Кароль трохи подуркувала, але це було мило.

У коментарях до коротенького відео прихильники співачки не втомлювалися залишати схвальні коментарі. Вони зауважили, що без косметики Тіна Кароль має ще кращий вигляд. Шанувальники відмітили, що природну красу нічим не зіпсуєш.

Зауважимо, що співачка рідко викладає у мережу знімки без косметики. Зазвичай це яскравий сценічний макіяж або нюдовий для фотосесій. Фанати зауважують, що з нюдовим макіяжем без яскравої помади Тіна Кароль набагато привабливіша.

Схожі статті