Помер Борис Мойсеєв: як і з ким доживав останні дні найбільш епатажний співак, який не боявся своєї орієнтації

Сьогодні, 27 вересня помер Борис Мойсеєв. Він був одним з найбільших експериментаторів сучасності, який не соромився свого внутрішнього "я" та привніс на естраду нові тренди. Чому не стало зірки — дізнайтеся у матеріалі.

У віці 68-ми років помер Борис Мойсеєв, який мільйонам запам’ятався, як виконавець хіта “Блакитна Луна”. Сумну новину повідомили у мережі з посиланням на арт-директора співака.

Відомо, що останні роки він вів здебільшого непублічне життя. Подейкували, що недуга дуже підкосила фізичне здоров’я та моральний стан артиста.

Помер Борис Мойсеєв: що трапилося зі співаком

Помер Борис Мойсеєв

Відносно недавно стало відомо, що популярний чоловік переніс інсульт. У мережі неодноразово спливали світлини, де було видно, як змінилося обличчя знаменитості після пережитого. Втім, Борис до останнього не здавався та намагався повернутися до нормального життя.

До речі, його представники не уточнюють: що ж стало причиною смерті співака. Концертну діяльність він припинив ще у 2015-му році. Через недугу став вести здебільшого непублічний спосіб життя та зрідка потрапляв в об’єктив папараці.

Чим запам’ятався Борис Мойсеєв?

Помер Борис Мойсеєв

У вирі сьогоднішніх одкровень зірок вже й важко пригадати, хто ж першим зробив камінг-аут своєї орієнтації. Одним з перших артистів став саме Борис. Втім, як зазначав він сам, на сцені митець може грати у будь-що. Критично відгукався в той самий про проведення гей-парадів, але не вважав, що усиновлення одностатевими парами дітей є чимось жахливим.

Імена його партнерів ретельно замовчувалися і до кінця життя співак намагався тримати образ одинака.

Цікаво, що раніше ходили чутки про те, що начебто у зірки є син на ім’я Амадеус. Втім, згодом цю інформацію спростували.

Нагадаємо, що однією з найбільш популярних композицій артиста стала пісня “Блакитна Луна”, яка згодом пішла у народ. А ще Мойсеєв плідно співпрацював зі співачкою українського походження, Людмилою Гурченко.

Схожі статті