Володимир Остапчук святкує день народження, але так і не дочекався привітання від дружини: конфлікт затягнувся

Володимир Остапчук сьогодні святкує день народження, ведучому виповнилося 38 років і він активно приймає привітання від близьких, друзів та знайомих, але дружина Володимира не поспішає вітати чоловіка.

Відомий український шоумен та телеведучий Володимир Остапчук завжди стає причиною якогось конфлікту, який розростається до всеукраїнських масштабів, можливо це такий спосіб зробити свою особистість більш медійною, а можливо Володимир просто має складний характер та через це й потрапляє у скандали.

Також велику частину проблем з Остапчуком виникає у жінок, Так, попри те, що він дуже позитивний та вміє піклуватися і кохати, у шлюбах його також переслідують скандали та розставання. Скандал з першою дружиною Оленою Войченко не вщух досі, хоча чоловік вже одружений 2 роки на іншій обраниці. А його колишня Олена продовжує конфліктувати, не даючи Володимиру бачити дітей, через що той в свою чергу викриває деякі неприємні подробиці про родичів Войченко.

Фото з весілля Христини та Володимира
Фото з весілля Христини та Володимира

Два роки тому Остапчук зіграв красиве весілля з нотаріусом Христиною Горняк. Весь цей час, пара демонструвала теплі, родинні відносини, в яких вони завжди були на одній хвилі. І Христина і Володимир часто ділились сімейним архівом у соціальній мережі instagram. А останнім часом це припинилося і збентежило прихильників пари. До того ж обидва зняли обручки – це вже серйозний знак, що в родини є проблеми.

Дружина Остапчука не привітала його з днем народження
Дружина Остапчука не привітала його з днем народження

Про негаразди між Остапчуком та Христиною заговорив Слава Дьомін та підтвердив, що пара переживає кризу, але до розлучення поки не дійшло. Але, як можна побачити в instagram, що навіть у день народження чоловіка, Христина не виклала жодного фото чи відео-привітання з цієї нагоди. Невже все настільки погано, що Горняк, навіть не хоче вітати Володимира з особистим святом.

Схожі статті