Гордєєв та Шовкопляс знову засвітилися на фото, де припали один до одного: які реальні стосунки між колегами?

Ведучі "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв вже не перший рік дають привід глядачам думати, що між ними є почуття закоханості. Колеги дуже часто тішать спільними фото за межами знімального майданчика і це викликає багато питань.

Єгор та Неля стали улюбленим тандемом ведучих “Сніданку”. У них добре налагоджений контакт і коли вони разом в ефірі, то випромінюють дуже позитивну енергетику на весь день. А їх поведінка дає привід думати ніби-то колег пов’язує щось більше, ніж просто дружні та робочі стосунки. Глядачі навіть припускають такий варіант, що дружні стосунки у Гордєєва та Шовкопляс лише на камеру, а от за межами майданчика між ними вирують справжні почуття. Та й спільних фотографій з обіймами або ніжними поглядами у співведучих достатньо.

Є
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс припали один до одного на фото

Найцікавіше те, що самі ведучі взагалі не коментують чутки щодо їх роману, певно вони не хочуть створювати додаткові плітки. Проте й на розмови про особисте життя залюбки погоджуються. Але це не рятує Шовкопляс та Гордєєва, кожне нове фото або відео, де вони разом, дає привід впевнитись, що їх пов’язують не лише ранкові ефіри, а щось близьке до закоханості.

До того ж Неля жінка заміжня і це велика перепона для стосунків з Гордєєвим та має двох синів. Але зірка ранкового шоу ніколи не з’являлася на заходах зі своїм чоловіком і не носить обручку. Це викликає додаткові питання.

А Гордєєв з тих чоловіків, які ніколи не коментують особисте життя. Відомо лише те, що Єгор неодружений. Та що насправді відбувається у його особистому житті – невідомо. Адже ведучий втілює в життя образ завзятого холостяка.

Є
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс припали один до одного на фото

Саме через ці причини, нові фотографії колег у мережі, знову викликали бурхливу реакцію. Бо на фото Неля та Єгор немов припали один до одного і це виглядало дуже ніжно.

Схожі статті