Після фото в українському прапорі Алла Пугачова терміново полишила рф з дітьми, але полетіла не до Галкіна

Алла Пугачова взяла білет в один кінець. В російському аеропорту помічено Примадонну з дітьми, яка стрімко покидає країну. Невже співачку визнали іноагентом, як і Максима Галкіна?

Сьогодні як українські телеграм-канали, так і російські новини повідомляють, що Алла Пугачова покидає територію РФ разом із дітьми. Ніби-то співачка вирушає до Ізраїлю, з білетом в один кінець. Примадонна, разом зі своєю сім’єю, ще на початку повномасштабного вторгнення вже переїздила до Ізраїлю та провела там близько трьох місяців, після чого провела літо на популярному Латвійському курорті, Юрмалі.

Та хоч сама зірка за останні пів року публічно не висловлювала свою думку стосовно війни в Україні, чоловік легендарної артистки, шоумен Максим Галкін, навпаки всіляко демонструє свою підтримку українському народу. На початку агресивного нападу гуморист закликав владу своєї рідної країни опам’ятатись та припинити кровопролиття. На одному з концертів у Польщі комік вийшов на сцену у синьому жакеті та жовтих штанах, щоб костюм виглядав, як український прапор. А сама Алла Борисівна ще у 2014-му році входила у світ у кольорах нашого стягу.

Алла Пугачова терміново полишила рф з дітьми

Така поведінка медійної персони не на жарт розлютила російську владу, через що гумористу спочатку загрожували восьмирічним ув’язненням, а не так давно Галкіна було зараховано до списку іноагентів. Саме після цього відповідь Алли Пугачової була рішучою та привселюдною.

“Я прошу зарахувати мене до лав іноагентів, бо я солідарна зі своїм чоловіком, порядною та чесною людиною, справжнім та непідкупним патріотом, який бажає Батьківщині процвітання, свободи слова та припинення загибелі хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм та обтяжують життя наших громадян”, — написала Пугачова на своїй сторінці в Instagram.

Наприкінці серпня примадонна з двома 9-річними дітьми повернулась до росії, начебто для того, щоб діти могли повернутися до школи та не звикати до нового режиму навчання за кордоном.

 Алла Пугачова терміново полишила рф з дітьми

На популярному телеграм-каналі з новинами, “ІнсайдерUA”, з’явилась інформація, що Алла Пугачова була помічена в аеропорту Внуково. Можливо, що артистка не витримала шквал хейту співгромадян або місцева влада збирається зарахувати до лав іноагентів й 73-річну співачку.

Нагадаємо, що Алла Пугачова офіційно одружилась з Максимом Галкіним у 2011 році, а у 2013 році у зіркового подружжя народились двійнята, Гаррі та Ліза.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.