Хто справжній батько сина Ірини Білик, який дуже схожий на Кузьму Скрябіна: чоловік давно зник з поля зору

52-річна співачка Ірина Білик розказала, чому насправді розійшлася з чоловіком, від якого народила. Чому син знаменитості виріс копією Кузьми Скрябіна та чи підтримує він стосунки з рідним батьком?

Особисте життя української співачки Ірини Білик було як в голлівудських фільмах — насичене та сповнене пригод. Лише тільки офіційних шлюбів у 52-річної артистки було три. Але дитину зірка народила лише з першим законним чоловіком, Андрієм Оверчуком.

З екс-коханим Білик познайомилась ще у середині 90-тих років. А у 1998 році закохані вже офіційно побралися. Наступного року в Андрія та Ірини народився первісток. Хлопчика назвали Глібом. Але, як іноді буває у житті, щасливої сімейної історії не вийшло. Зірка пішла від чоловіка, з трирічною дитиною на руках.

Хто справжній батько сина Ірини Білик

Ірина зізнається, що ніколи не забороняла сину спілкуватися з рідним батьком. Вони з досі підтримують теплі стосунки. Але сама Білик з екс-чоловіком друзями не стали, оскільки розлучилась з ним через його зради.

Сьогодні син знаменитої співачки дорослий, 23-річний хлопець, який будує власну кар’єру. Юнак займається моделінгом та вже має своїх фанатів у цій сфері. Гліб також успадкував від матері талан до музики — займається грою на барабанах та гастролює з власним музичним гуртом.

Хто справжній батько сина Ірини Білик

Цікаво, що стосовно любовних питань хлопець не бере приклад з мами. У свій доволі юний вік Гліб вже проживає з дівчиною та готуються підтвердити серйозність своїх стосунків офіційним весіллям. Фанати Ірини Білик неодноразово помічали зовнішню схожість її сина з відомий українським співаком, Кузьмою Скрябіним: довге, кучеря волосся, видатні вилиці та блакитні очі. Проте, його така разюча схожість — хіба, що співпадіння.

Нагадаємо, що Ірина Білик почала свою кар’єру ще у 1989 році, взявши участь у фестивалі “Червона рута”. За роки своєї творчості знаменитість випустила десятки популярних хітів та має звання заслуженої артистки України.

Схожі статті