Алла Пугачова виставила замок у селі Грязі на продаж та оголосила ціну: скільки коштує житло Примадонни?

Після непростого періоду Максим Галкін та Алла Пугачова вирішили таки позбавитися свого замку під Москвою та переїхати в іншу країну. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни на території України Максим Галкін одразу заявив про те, що засуджує агресію російської федерації і проти війни. Його дружина Алла Пугачова змовчала, але згодом стало відомо, що вона дотримується тієї самої думки, і гуморист просто висловив думку усієї родини.

Так як залишатися на батьківщині було небезпечно, сім’я зібрала валізи та рушила до свого маєтку в Ізраїлі. Півроку зіркова родина перебувала у Кесарії, маленькі Ліза та Гаррі ходили в школу, а згодом стало відомо, що Алла Борисівна все ж таки повертається до росії.

Алла Пугачова виставила замок у Грязі на продаж

У мережі спливли фото замку Алли Пугачової і Максима Галкіна
Алла Пугачова виставила замок у Грязі на продаж

Нещодавно з’ясувалося, що ця поїздка, імовірно, носила суто діловий характер. Зірка вирішила разом зі своїм чоловіком позбавитися від замку в селі Грязі, де вони виростили своїх дітей та провели найщасливіші часи разом. Варто відзначити, що це дуже сумна новина, адже Максим Галкін вклав усю душу у будівництво даної споруди і постійно її доповнював, бажаючи створити ідеальний прихисток для своєї сім’ї.

Інформація про продаж з’явилася у російських ЗМІ повідомляє ТСН. Подейкують, що Алла Борисівна виставила своє житло на продаж і оцінила замок у мільярд рублів (що дорівнює майже 17 мільйонів доларів). Поки він продається, за замком наглядає онук Пугачової, Микита Пресняков.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова виставила замок у Грязі на продаж

Варто відмітити, що раніше з’являлася інформація, нібито у Максима Галкіна та Алли Борисівни можуть конфіскувати їхній будинок. Навіть якщо це так, необхідно не забувати, що у артистів є команда висококваліфікованих юристів, які точно змогли відстояти права родини.

Та судячи з усього, Алла Пугачова вирішила таки любити свою Батьківщину здалеку, адже нещодавно отримала ізраїльське громадянство.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.