МастерШеф. Битва сезонів 7 випуск від 01.10.2022: хто покинув шоу – “Не тягни рубаху на себе. Прислуховуйся”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 7 випуску від 01.10.2022. Дізнайтеся у нашій статті, хто не виправдав очікувань суддів та аудиторії і залишив проєкт.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 7 випуску від 01.10.2022. Це учасник Діма. Не дивлячись на свій веселий норов, чоловікові не вдалося втриматися у шоу.

У цьому епізоді все стало ще серйозніше. І після екзамену перед крутими українськими шеф-кухарями та професіоналами на учасників чекало ще більш складніше випробування — приготувати страви, які сподобаються мамам суддів.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 7 випуску від 01.10.2022

Окрім того, щоб було необхідно вразити смакові рецептори жінок, які виростили найуспішніших кулінарів України, учасники мали зробити найнебезпечніший предмет їстівним. Варто відзначити, що завдання явно не з легких, і звісно, далося далеко не кожному.

Що стосується фаворитів шоу, то над певними учасниками вже згущуються хмари. Наприклад, користувачі мережі активно обговорюють той факт, що  Катерина Велика вже має покинути проєкт. Втім, критика здебільшого стосується не її знань та навичок, а поведінки в ефірі. Також глядачі не дуже вподобали її ставлення до Євгенія Клопотенка у минулому випуску.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 7 випуску від 01.10.2022

Міцкевичу також дісталося від глядачів за невміння приймати правильні рішення.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 7 випуску від 01.10.2022

Натомість, Білодід та Цвігун як завжди залишаються фаворитами у аудиторії.

А втім, ефір судячи з усього за пам’ятається не боротьбою за звання переможця. Справа в тому, що здійнявся не бували і скандали через російську мову у програмі під час війни. На даний момент глядачі вимагають, щоб зефіру прибрали субтитри та переводили усе, що говорять російськомовні учасники.

Схожі статті