Катя Осадча вийшла заміж за Горбунова не через кохання: зірка вразила зізнанням про справжню причину шлюбу

Новина про шлюб Катерини Осадчої та Юрія Горбунова не була для більшості фанатів неочікуваною, адже їх роками підозрювали у романі. Втім, усе набагато складніше.

Катя Осадча звикла знаходитися у позиції людини, яка полює на сенсації та готова ставити зіркам найнезручніші питання. Та свого часу зірка вгодила у таку саму ситуацію, що і герої її програми. Знаменитість зайшла на інтерв’ю до Алли Крутої, і в ньому розповіла вельми цікаву річ.

Катя Осадча вийшла заміж за Горбунова не через кохання

Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина Данила
Катя Осадча вийшла заміж за Горбунова не через кохання

Виявляється, що після шлюбу з Олегом Поліщуком зірка припинила вірити у шлюб через кохання. Телеведуча заявила, що більше не вийде заміж через почуття.

Тоді Алла поцікавилася, що може змусити її все ж таки піти та розписатися. Осадча була відвертою і зізналася, що може зробити це лише задля щастя своєї дитини. Не тому, що так годиться, не “по зальоту”, а для того, щоб її спадкоємець ріс у здоровий обстановці і отримав усе, що повинні дати йому батьки.

Через багато років вона продемонструє, що залишилася вірною своїм словам. Роман з Горбуновим вона приховувала до останнього, а вийшла за нього заміж лише тоді, коли дитина могла з’явитися на світ будь-якої миті.

Нагадуємо, не так давно Юрій Горбунов вперше розповів про те, як розвивався його роман з Катериною. Спочатку телеведучий відвозив свою колегу на автомобілі додому, а потім вона запросила його на чай і між ними все закрутилося. З тих пір у пари з’явилося двоє дітей — Данило та Іван. Сім’я мріє про дівчинку, але Катерина Осадча поки що не впевнена, що наважиться на ще одні пологи.

Після початку повномасштабної війни Юрій та Катерина живуть окремо. Зіркова мама евакуювалася з дітьми на захід України, а Горбунов заробляє гроші в столиці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.