Дружина Романа Сасанчина вперше відверто прокоментувала розрив шлюбу зі співаком: “Розлучилися?” (ФОТО)

Родина Романа Сасанчина вважається майже зразковою, проте, як і у всіх пар трапляються непорозуміння. Навесні промайнула інформація про те, що начебто молоді люди вирішили розлучитися. Дружина музиканта відповіла з цього приводу.

Роман Сасанчин. Герой цього матеріалу полюбився багатьом українцям завдяки своєму голосу та харизмі. Та фанатів захоплює не лише його сценічна діяльність, а й особисте життя. Минулого року співак вразив всіх своїм мужнім рішенням: він, дізнавшись про вагітність коханої, вирішив одразу з нею одружитися та виховувати маля.

Проте, цього року доля розлучила молодих. У зв’язку з воєнними подіями, Іванна, обраниця Роми, вирішила поїхати у Європу заради безпеки дитини. В той самий час промайнули чутки про те, що шлюбу в артиста більше не буде. Підігрівали ці плітки і неоднозначні вислови подружжя у сторіз, які у багатьох прихильників викликали більше питань, аніж відповідей.

Дружина Сасанчина схвилювала мережу заявою, знаходячись в Польщі з дитиною
Дружина Романа Сасанчина прокоментувала розрив шлюбу

Чи планує розлучатися Роман Сасанчин зі своєю юною дружиною?

Минулого року чимало прихильників музиканта скептично поставилися до його рішення взяти шлюб з юною дівчиною. Мовляв, у ранньому віці не вистачає мудрості обійти всі непорозуміння, які виникають у побуті. Втім, Роман та Іванна демонструють кожного дня, що справжнє кохання віку не знає.

Прихильники не забули поцікавитися, чи змогла пара утримати свої стосунки.

“Ви з Ромою разом? Чи ви розлучилися”

Дружина Романа Сасанчина прокоментувала розрив шлюбу

Дружина Сасанчина ствердно відповіла, що зі своїм обранцем не розійшлася та поставила сердечко. Цікаво, що сам співак ніяк не висвітлював тему розірвання шлюбу у себе на сторінках соціальних мереж. Навпаки, весь цей час він демонстрував люблячі фото та відео з найріднішими.

Нагадаємо, що Роман Сасанчин разом з дружиною виховує донечку, якій дали сучасне та нестандартне ім’я — Елізабет. Дівчинка росте справжньою відрадою для всієї родини і, слід віддати належне, її батьки цілком присвячують час малечі та її гармонійному розвитку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.