Борисюк вперше розповів про третю дитину Ольги Сумської, про яку не знали фанати: “Це був трагічний момент”

Знаменитий український актор Віталій Борисюк вперше розповів про те, що в нього могла бути ще одна дитина. Мова йде про малюка, якому Ольга Сумська не змогла дати життя.

Успішна українська акторка та спадкоємиця справжньої творчої династії Ольга Сумська народила та виховала двох прекрасних дочок — Антоніну та Ганну. Старша з’явилася на світ у шлюбі з Євгеном Паперним, а молодша є дочкою Віталія Борисюка.

Борисюк вперше розповів про третю дитину Ольги Сумської

Втім, не так давно актор дав ексклюзивне інтерв’ю у шоу “Життя відомих людей”, в якому зізнався, що Ольга В’ячеславівна насправді могла бути матір’ю двох його дітей.

Борисюк вперше розповів про третю дитину Ольги Сумської

Так, мова йде про ненароджену дитину, яку, на превеликий жаль, Ольга Сумська втратила. Це був дуже важкий період для сім’ї, а акторка, яка знаходилася постійно у роботі, звинувачувала себе у тому, що не змогла зберегти своє дитя.

“Це був трагічний момент… Зараз він був би вже дорослим. До речі, з Анею у нас могла статися така сама ситуація. І Оля рано лягла на зберігання… Аня народилася передчасно. У Олі тиск до 220 підскочив, сказали, що все: народжуватимемо”, – згадує Борисюк.

Зараз пара вже не говорить про поповнення в родині. Їхня спільна дочка Ганна вступила до університету і також сподівається стати акторкою, як її батьки, старша сестра, двоюрідні брати та сестри, бабусі та дідусі.

Тим часом Ольга Сумська на даний момент, як любляча матір, робить усе можливе, щоб захистити свою сім’ю. Адже її спадкоємиця Тоня стала мішенню для хейтерів через те, що досі залишається в москві і ніяк не коментує війну. Дівчина навіть закрила доступ для жителів України на свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті