На заздрість Дантесу: новий бойфренд Дорофєєвої Кацурін безсоромно викладає в мережу зухвалі фото співачки

Відомо, що Кацурін та Надя Дорофєєва вже давно живуть разом, після того, як розлучилися зі своїми колишніми. І ніби кожна пара живе своїм життям, проте іноді складається враження, що вони ніяк не можуть пробачити одне одному цю ситуацію. На днях Міша виклав сміливе фото артистки, виглядає це як спосіб позлити колишніх.

Вже декілька місяців пройшло з того часу, як Надія Дорофєєва і Михайло Кацурін розповіли, що вони разом. Проте плітки та коментарі щодо обміну партнерами з Дантесом і Дашею, все ще ширяться мережею і надто активно. Враховуючи те, що сам Міша взагалі не приймає участі в цих розбірках. Немов тільки Дантес, Дорофєєва та Даша підтримують поширення цих чуток, а той, про кого найбільше говорять, не бере в цьому участі.

Проте і його це дуже стосується, адже завдяки популярності Наді, Михайло став більш впізнаваним та його ім’я частіше стало обговорюватися. Ресторатор це чудово розуміє, і, напевно через це провокує іноді публіку та змушує ревнувати Дантеса та свою колишню.

Кацурін зсвітив зухвале фото Наді
Кацурін зсвітив зухвале фото Наді

На днях Кацурін виклав надто зухвале фото Дорофєєвої та без милих слів та смайлів, відмітив Надю на фото, де вирішив похизуватися її стрункою фігурою та тату на оголеному тілі біля вікна. Звісно, це нормально для дорослих людей у відносинах, але ж це саме фото викликало бурхливу реакцію шанувальників. Навіть попри те, що сама Надя не перепощувала цю світлину у свій instagram. Проте співачка нещодавно додала сторіс, що сумує за своїм коханим, коли тільки встигла сісти в літак. Це було мило, але теж спровокувало нові чутки.

Також, слід нагадати, що відносини Дантеса і Кацуріної теж виявились не жартом і не дружбою, а справжніми почуттями, які виникли на фоні спільного горя двох розбитих сердець. Володя познайомив обраницю з мамою та намагається стати для доньок Даші гарним другом, але в жодному разі не новим татом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.