Іван Ургант подзвонив Потапу з важливим проханням про Україну: чоловік Насті Каменських відповів гідно

Олексій Потапенко поділився інформацією, з ким з російських знаменитостей йому вдалося зв'язатися, крім Лорак. Відомий ведучий з першого каналу сам подзвонив артисту та просив вибачення. 

Багато українських артистів з початку бойових дій намагалися зв’язатись зі своїми російськими колегами, з якими раніше дружили та спілкувались, щоб закликати не мовчати про війну та оприлюднювати правду й серед своєї аудиторії. Але більшість знаменитостей з РФ або підтримують агресивний напад, або просто обрали позицію мовчати.

Відомий репер Олексій Потапенко та його дружина, Настя Каменських, також намагались додзвонитись зірковим колегам, особливо тим, хто починав будувати свою кар’єру в Україні. Про це артист розповідав в одному з випусків “ЖВЛ”, коли повернувся додому після тривалого перебування за кордоном.

Одній з перших співаки зателефонували Ані Лорак. Виконавиця народилась на Чернівеччині та свій творчий шлях розпочала в Києві, став улюбленицею мільйонів. Але сьогодні колишні фанати не просто вважають артистку зрадницею, а й не гідною того, щоб називатись українкою. Саме ці слова сказала Лорак й Настя Каменських, після того, як Кароліна попросила відчепитися від неї.

Іван Ургант подзвонив Потапу

Потап поділився, що лише один артист зателефонував йому сам. Зі слів репера, популярний російський телеведучий, Іван Ургант, подзвонив йому та сказав: “Вибачте нам”.

“Це єдина людина, хто переживав та просив вибачення за свою країну”, — зауважив чоловік Насті.

Сьогодні обличчя проєкту “Вечірній Ургант” майже зовсім зник з інформаційного простору та соціальних мереж. Ще 24 лютого російський ведучий опублікував у своєму Instagram чорну картинку з підписом “Страх та біль. Ні війні”.  Після чого вихід ефірів “Вечірнього Урганта” було призупинено, а зірка з сім’єю покинули країну.

Але хейту також зазнав і Потап. Шанувальники були обурені через те, що поки одні артисти вступають до лав ЗСУ, щоб боронити рідні землі, інші продовжують відсиджуватися за кордоном. Олексій зізнався, що відчув напруження публіки, але уваги на це не звертає, бо готує дещо цікаве та корисне для країни. Що саме, співак, поки що, тримає в таємниці.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко був одружений двічі та маж 13-річного сина від першого шлюбу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.