Чому Тіна Кароль не змогла вдруге вийти заміж після кончини Огіра: окрім Балана відмовив і Коломойський?

Поки Тіна Кароль віджартовується від питання про заміжжя, син продовжує рости без чоловічого виховання. Чи збирається взагалі знаменитість вдруге вдягнути весільну сукну або назавжди залишає серце Огіру?

Сьогодні співачка Тіна Кароль одна з головних наречених країни. Вродлива та талановита артистка впродовж довгого часу не могла оговтатись після втрати коханого, через що не пускала у своє життя чоловіків багато років. Йшов час, сердечні рани поступово загоювались та виконавиця почала приймати знаки уваги від представників сильної статі.

Тіні довго приписували роман з молдавським красенем, Даном Баланом, який своїми піснями підкорив серця й українських шанувальників. Але це тільки забавляло співачку і вона з інтересом підігрівала чутки про стосунки з іноземним виконавцем. Навіть зараз на питання, чи дійсно між знаменитостями були стосунки, Кароль віджартовується та дає волю фантазії прихильників.

Як виглядає племінниця Тіни Кароль
Чому Тіна Кароль не змогла вдруге вийти заміж

Але не тільки з артистами шоу-бізнесу поп-діві приписували відносини. Під підозрою опинився політик Ігор Коломойський. Здавалося, що може поєднувати людей з настільки різних сфер життя. Але, як то кажуть, диму без вогню не буває. У мережі дедалі частіше почали з’явилися чутки, що Тіна Кароль та Ігор Коломойський зустрічаються. Начебто є свідки, які бачили, що співачка, в оточені, охорони приїздить до олігарха. Але історія так і залишилась на рівні пліток, бо реального підтвердження зв’язку депутата та зірки не змогли надати навіть найуважніші журналісти.

Проте й без доказів можливість їх роману здається чимось фантастичним. Тіна — молода жінка, яка має репутацію порядної жінки та вірної дружини, а 59-річний політик взагалі давно одружений й має двох дітей.

Що відомо про роман Тіни Кароль і Ігоря Коломойського
Чому Тіна Кароль не змогла вдруге вийти заміж

Попри пам’ять про трагічну втрату чоловіка співачки, прихильники сподіваються, що їх улюблениця дозволить собі бути щасливою та відкриє своє серце для нового кохання.

Нагадаємо, що 13-річний син Тіни Кароль навчається в приватному коледжі у Великій Британії. Більше дізнайтеся про поп-діву у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті