Катя Осадча зізналася, чи збираються вони з Горбуновим всиновлювати дитину: “Потрібно собі чесно зізнатися”

Катерина Осадча від початку повномасштабної війни, майже повністю перекваліфікувалася у волонтера та організувала власний проєкт "Знайти своїх", а також Катя разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим заявили, що збираються усиновити дитину.

Катерина дала ексклюзивне інтерв’ю ЖВЛ та розповіла, чи дійсно в їх родині буде поповнення, а також про свій проєкт та волонтерську діяльність.

Нещодавно Катя Осадча та Юрій Горбунов зробили заяву, що їх родина готова до усиновлення дитини, заради її майбутнього та взагалі задля збереження повноцінного життя.

“Потрібно собі в цьому чесно зізнатися, усиновлення – це не так просто, як про це можна говорити, так, ми з Юрою про це говорили, але ми потім також говорили, що це тривалий, довгий і дуже складний процес і шлях. Як в паперах, так і в собі, тому що потрібно багато чого в собі зрозуміти”. – розповіла Осадча.

К
Катерина Осадча вперше прокоментувала ситуацію з усиновленням дитини

Також, Катерина додала, що для усиновлення дитини потрібно багато паперів та терпіння, як їм з Юрієм, так і дитині, яку вони хочуть усиновити. А ще, треба буде поговорити зі своїми рідними дітьми, бо не завжди маленькі готові до таких змін у їх звичному укладі життя. Тож, поки що це питання залишається відкритим, як для подружжя, так і для публіки.

А поки що ведуча активно займається волонтерством та своїм особистим проєктом “Знайти своїх”. Катя каже, що це не вона організувала такий масштабний та важливий спосіб знаходження людей, а він сам її знайшов.

“Насправді ця соціальна історія шукала мене. В перші тижні війни я думала, чим зараз моя популярність в країні, може допомогти якомога більшій кількості людей. І тут я почала отримувати повідомлення про зниклих на війні людей” – ділиться Катя.

Ця ініціатива змусила телеведучу опанувати нові види діяльності та навчитися багато чому у короткі терміни часу, бо його, в принципі й не було. Тому наразі Катя разом зі своєю командою, продовжує розвивати цей соціально-важливий проєкт та допомагати тисячам людей, знайти своїх і просто обійняти.

Катерина Осадча прокоментувала усиновлення дитини
Катерина Осадча прокоментувала усиновлення дитини

“Ми як волонтери, намагаємося дістатися туди, куди не може поліція”.

Також Катерина додала, що вона постійно на зав’язку і її телефон не випускається з рук. Завжди треба комусь відповісти, комусь зателефонувати, написати та розв’язувати важливі питання, заради допомоги людям.

Катя впевнена, що незабаром настане перемога та відновиться звичне життя українців, як звичайне, так і світське.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.