Українська Примадонна – не Софія Ротару: творчий шлях, особисте життя і біографія Тіни Кароль

Тіна Кароль стала справжньою легендою української сцени, а нині слава про неї дійшла навіть до Японії. Як простій мрійниці з Івано-Франківська вдалося сягнути таких вершин та при чому тут Примадонна? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу — популярна співачка з цікавою долею. Народившись у родині інженерів, вона змогла досягти нечуваних вершин. До сцени відчувала майбутня зірка потяг ще у ранньому дитинстві. Разом з мамою їздила різними конкурсами. Талант Тані Ліберман високо цінили журі та глядачі, але ніхто тоді й не міг розгледіти у цій світловолосій малечі майбутню легенду шоу-бізнесу.

Як Тіна Кароль виглядала до популярності, коли ще була Танею Ліберман
Особисте життя і біографія Тіни Кароль

Втім, тут не обійшлося без справжньої Примадонни. У 2005-му році молода артистка з Івано-Франківська виступала на “Новій хвилі”. На публіку вона вийшла у барвистому костюмі, а щоб точно запам’ятатися, одягла на пояс квітчасту хустку.

Проте, перемогу у неї увела інша юна виконавиця, але найголовніше дісталося таки нашій Тані: Алла Борисівни особисто відзначила співачку з України та подарувала їй чималу суму на розвиток творчості: 50 тисяч доларів США. Зірка вирішила все вкласти у свій перший кліп “Вище хмар”.

Тіна Кароль
Особисте життя і біографія Тіни Кароль

Багато хто знаходить індивідуальність і шлях розвитку Тіни та Пугачової подібним. Мовляв, обидві починали з ліричних любовних пісень, обидві пропустили свій травматичний досвід через творчість. Дуже влучно розібрали цей момент у відео наші партнери “Одна минута”:

Та варто зазначити, що Кароль загартована більше, ніж дружина Галкіна.

По-перше, у свої 37 знаменитість випередила Аллу Борисівну в рази: про неї говорять у всій Європі та вже знають, як виконавицю у Японії. По-друге, творчість нашої артистки охоплює більшу аудиторію, адже вона зуміла поєднати сучасний саунд та потужну філософію.

Це і не дивно, зважаючи на те, скільки всього перетерпіла Тіна: у 2013-му році вона поховала коханого чоловіка, Євгена Огіра, а вже, трохи більше, ніж за рік презентувала свою нову особистість.

Нагадаємо, що у Кароль є також син Веніамін, який виріс копією популярного татка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.