Колеги Лідії Таран і Руслана Сенічкіна розкрили, що насправді відбувається у стосунках ведучих: “Роман”

Про роман Лідії Таран і Руслана Сенічкіна вже давно ходять не просто чутки, а фанати складають цілі легенди. Цікаво, що стосунки знаменитостей прокоментували на каналі "1+1" та розповіли все про роман зірок.

Яскрава ведуча Лідія Таран вже давно ростить свою чудову донечку без чоловіка. Втім, у мережі давно підмітили, що на горизонті у зірки з’явився один цікавий кандидат, і це — Руслан Сенічкін.

Нещодавно ведучий дуже ніжно привітав колегу з Днем народження, зазначивши, що вже цілих 12 років нерозлучно працює зі знаменитістю та розповів, скільки вона для нього значить. Втім, у мережі запідозрили, чи дійсно зірки мають тільки робочі стосунки? Згодом у Youtube спливло відео, де колеги зірок згадують, як починала працювати ця колоритна парочка. Там же пролунали і ключові слова про їхні відносини, адже не лише фанати “одружували” їх, а навіть журналісти, які працюють з ними на студії, запідозрили “шури-мури”.

“Таки був роман, але творчий та професійний”, — розповіли у сюжеті “Сніданку з 1+1”.

А ось самі Лідія з Русланом відмовчуються з приводу того, що між ними відбувається, лише натякають, що мають міцну лише дружбу. Відомо, що раніше ведучих бачили разом на світських заходах, папараці підловили їх на показі у кіно. Втім, згодом чутки вщухли на певний час. Сенічкіну взагалі почали приписувати амурну історію з іншою зіркою “плюсів”, Людмилою Барбір. Та горда брюнетка спростовує все, адже вже має законного чоловіка, йому з радістю подарувала первістка.

Колеги Лідії Таран і Руслана Сенічкіна розкрили, що насправді відбувається у стосунках ведучих

Своєю чергою Таран зараз не в Україні. З першими ударами по Києву вона виїхала у Європу, адже переживала про безпеку своєї дочки від Андрія Доманського. Дівчинка вже інтегрується у тамтешній навчальний процес.

Нагадаємо, що Руслан Сенічкін — холостякує. Він ніколи не говорив про свої стосунки та офіційно не був одруженим ніколи. Втім, зірковий чоловік мріє про власну родину та не втрачає надії зустріти свою справжню половинку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.