Лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин прокоментував свій роман з телеведучою Яніною Соколовою

Лідер гурту "Друга ріка" повідомив у травні, що він розлучається зі своєю дружиною Юлією після 13-ти років подружнього життя. Це стало для всіх шокуючою новиною і приводом приписати артисту роман з Яніною Соколовою.

Валерій завжди був прикладом для багатьох чоловіків, тому що мав міцні сімейні стосунки з вже колишньою дружиною Юлією. Але й у чудових родинах стаються розлучення. Сам Харчишин не поспішає коментувати причину розлучення, та ситуацію загалом. Співак вважає це недоречним і зовсім непотрібним. Це його особисте, що артист хоче залишити при собі.

Проте публіка Харчишина не втрачає часу та приписує артисту новий роман і не аби з ким, а з телеведучою Яніною Соколовою, яка не раз була помічена поряд з Валерієм. Виглядала б пара дійсно гарно, але Валерій хоч і прокоментував свій роман з ведучою, але ніякої конкретики чоловік не розповів.

“Варто сказати, що ми гарні друзі. У нас з Яніною були різні моменти в наших стосунках, ми сварилися, але й досі дружимо. А от говорити про стосунки я поки що не збираюся” – прокоментував Валерій.

Проте цей коментар дає привід думати, що Харчишин щось недоговорює і насправді приховує свої романтичні стосунки з Соколовою. Тож, позиція Харчишина зрозуміла, чоловік не хоче нарікати ні себе, ні Яніну на нові плітки.

В
Валерій Харчишин з колишнью дружиною

Проте й розлучення з колишньою дружиною Валерій коментувати не збирається. Річ в тому, що артист не хоче робити комусь боляче та привертати зайву увагу ні до Юлії, ні до себе.

“Я не хочу нікого образити та зробити боляче, я не маю права виносити це на публіку, тому що ми маємо купу приємних моментів. Але є й один неприємний — це я. Якщо я дозволю собі розповісти про своє особисте, це створює певні незручності й тисне на болючі точки усіх причетних.Тому я промовчу” – сказав Харчишин.

Тому, мовчання Валерія має право бути, але питання все ще залишається відкритим. А відповіді знає тільки сам артист та Валерій людина не надто відверта, але розказав, що офіційного розлучення у них з Юлією ще не відбулося, але процес іде. Також артист розповів, що розійшлись вони з дружиною на початку повномасштабної війни та Валерій ще не до кінця прожив цей розрив та до нових стосунків ще не готовий.

Схожі статті