Чоловік покинув у біді? Алла Мазур вперше розповіла, хто був поруч з нею, поки вона лікувалася від раку

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур вперше розповіла, хто допомагав їй пройти через важке лікування від онкозахворювання. Усі деталі в статті.

Декілька років тому Алла Мазур повідомила про те, що нарешті увійшла у стан ремісії. Виявляється, телеведуча хворіла на рак молочної залози, і глядачам про це не розповіла. Зірка зізналася про свій стан здоров’я лише тоді, коли змогла оговтатися від особистої трагедії. А шанувальники нарешті отримали пояснення щодо перук телеведучої, в яких вона виходила в ефір та раптової кардинальної зміни зовнішності.

Алла Мазур розповіла, хто був поруч з нею, поки вона лікувалася від раку

Алла Мазур розповіла, як дізналася про рак і що казала малолітньому сину
Алла Мазур розповіла, хто був поруч з нею, поки вона лікувалася від раку

Так як син Алли Мазур Артем був досить маленьким, коли дізнався про смертельний діагноз матері, він, звісно, не міг повноцінно та правильно підтримати її у цій боротьбі. Натомість це зробила подруга телеведучої. Про це вона зізналася особисто.

Цікаво, що про свого чоловіка Алла Мазур не сказала ані слова. Нагадуємо, що аудиторія досі не знає, чи заміжня телеведуча і від кого ж народила свого єдиного спадкоємця. Фанати схиляються до думки, що це Роберт Опаленик, але ніяких прямих доказів щодо його батьківства або любовного зв’язку з Аллою Мазур немає.

Мазур зазначила, що родина завжди була поруч з нею, коли їй це було необхідно. Втім, жінці було важко впоратися з тим фактом, що її можуть жаліти. З одного боку, проявів жалю їй особисто не хотілося, але підтримка близьких зігрівала. Тому її вірною помічницею стала стороння людина. Під час візитів до лікаря Аллу супроводжувала близька подруга, яка записувала і запам’ятовувала інформацію.

Нагадуємо, що минулого року Алла Мазур організувала спеціальні курси для рідних пацієнтів онкодиспансерів. Головна мета даної ініціативи — навчити людей правильно підтримувати близьких, які дізналися про страшний діагноз.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.