Як виглядають дівчата, яким Наталія Могилевська мріяла стати мамою: цілувала їм п’яти і купила житло поруч

Відома українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла стати матір'ю, і частково її бажання насправді здійснилося. Усі деталі в нашій статті.

Якщо журналісти запитують у Наталії Могилевської про найбільше кохання у її житті, їй завжди є що розповісти. Уся справа в тому, що артистці пощастило пережити велику любов з бізнесменом Єгором Долініним. Ці стосунки були неймовірно красивими, глянцевими, привертаючими увагу.

І Наталія, і Єгор вже були розлученими, мали досвід в серйозних стосунків і були готові до нового етапу в житті. Зокрема, Наталія Могилевська дуже прив’язалася до дочок чоловіка, яких у нього було аж троє.

Як виглядають дівчата, яким Наталія Могилевська мріяла стати мамою

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Як виглядають дівчата, яким Наталія Могилевська мріяла стати мамою

Подейкують, що артистка неймовірно прив’язалася до падчерок і добре з ними ладнала. У цивільному шлюбі з бізнесменом артистка прожила декілька років, і за цей час взяла на себе обов’язки господині його будинку. Одна зі спадкоємець Долініна навіть розповідала, що вранці Наталія цілувала їй п’яти.

Як виглядають дівчата, яким Наталія Могилевська мріяла стати мамою

Але не обходилося і без криз. Артистка була дуже зосереджена на кар’єрі, і в якийсь момент Єгору це настільки остогидло, що він намагався розстатися зі співачкою, посилаючись на її небажання не приносити роботу в дім.

Тоді Наталія знайшла компроміс і придбала квартиру поруч з квартирою свого коханого. Кожного разу, коли їй було необхідно вирішити робоче питання, вона просто покидала одне приміщення і переміщалася в інше.

Це вирішило проблему, але не врятувало стосунки. Згодом в оточенні Наталі Могилевської почала помічати, що вона все рідше виходить в світ разом зі своїм обранцем, а згодом обидва почали світитися в компанії інших чоловіків та жінок.

Не дивлячись на кінець цієї історії, Наталія Могилевська досі згадує про Єгора з великою повагою та любов’ю, зберігши у серці лише приємні спогади.

Схожі статті