Сніжана Бабкіна зізналась, що страждає від манії, яку не в змозі перемогти: “Нічого не можу з собою зробити”

Сніжана Бабкіна завжди була соціально-активною жінкою, яка має безліч захоплень в тому числі й одну "манію", якою поділилась зі своїми підписниками у соціальній мережі. А що саме такого невиліковного виявила у себе Сніжана, можна дізнатися у статті.

Відомо, що Сніжана та Сергій Бабкіни люди з тонкою натурою, які дуже захоплюються різними духовними практиками та медитаціями, а також це подружжя дуже творчих людей. Цими захопленнями Сніжана ділиться з підписниками й розповідає тонкощі. Тому вона вважається блогеркою та для деяких навіть в деякому сенсі коучем з духовних практик.

Також дружина музиканта не забуває розповідати й про особисте життя, яке дуже цікавить шанувальників родини. Бо, наприклад, Сергій не приховує, що зраджував дружині неодноразово, але Сніжана знайшла в собі мужність пробачити це і зберегти родинне щастя, яке зараз радує і дітей, і Сергія і саму Сніжану. До того ж вони дуже відверті один з одним, тому, напевно у них і вийшло зберегти тепло між собою.

С
Сніжана Бабкіна розповіла про свою манію

Оскільки Сніжана поводитися відверто й зі своєю аудиторією, то й про свою манію, від якої не може позбутися вже довгі роки, вирішила розповісти. Річ в тому, що жінка дуже любить ходити в ліс та збирати гриби. Про це Сніжана каже.

“Грибний маніяк. Нічого не можу із собою зробити! Так тягне до лісу”.

Звісно це просто сильна любов до збирання грибів та до цієї атмосфери, яка може надихати та дуже захоплювати. Тож, дружина співака вирішила не приховувати таке хобі, бо таких людей звісно багато у світі. Осінній період для Сніжани є дуже особливим, вона з тих людей, які не впадають в осінню хандру та не страждають від нелюбові до дощів та сирості, яку несе з собою осіння пора. Навпаки, як бачимо, для неї це по-своєму романтично та важливо. І без осіннього збору грибів, Бабкіна навряд чи змогла пережити осінь.

Схожі статті