Таємний син, нещасна дружина і втрачене кохання: що ви не знали про молдавського мачо Дана Балана?

Молдавський виконавець Дан Балан, який 20 років тому прославився на весь світ, досі хвилює серця жінок і залишається суцільною таємницею для них

Хоча Дан Балан продовжує підтримувати імідж холостяка та серцеїда, до мережі раз-у-раз потрапляють відомості про його минуле життя, романи і навіть таємну сім’ю.

Чого ви не знали про молдавського мачо Дана Балана

Дан Балан вразив ніжним поцілунком в губи з новою обраницею
Чого ви не знали про молдавського мачо Дана Балана

Так, зараз зірка не приховує, що насолоджується компанією різних дівчат, і надає перевагу коротким інтрижкам. Історія з Тіною Кароль давно завершена — продюсери “Голосу країни” публічно заявили, що це був лише піар. І тим не менш, біографія артиста має безліч чорних плям та загадок.

Наприклад, молдавська преса постійно тиражувала історію про таємно дружину Дана. Мовляв, нею стала румунська модель Елла Крупеніна. Нібито шлюб про тривав недовго через ревнощі жінки. Артист постійно знаходився на гастролях, а красуня не могла витримати і думки про те, скільки жінок його оточує, поки він не поруч.

Пліткували і про те, що у цьому шлюбі народився хлопчик Алан. Після розлучення Елла та її син нібито поселилися в Ізраїлі.

Дан Балан трепетно обійняв крихітну дівчинку і вразив правдою
Чого ви не знали про Дана Балана

Однак, і почуття великого кохання для Дана вельми знайоме. Свого часу зірка дав ексклюзивне інтерв’ю для телеканалу “1+1”, в якому розповів про те, що був дуже закоханий у свою однокласницю в юності. Пара вступила у стосунки, перебуваючи на канікулах, але їм не дано було розвиватися, так як батько артиста Михай Балан мав забрати сім’ю закордон. Молоді люди вимушено розсталися, а Дан досі згадує цю історію, як найбільше кохання у своєму житті.

Зараз артист говорить, що не проти шлюбу. Однак він ще не зустрів жінку, яка була би гідна стати його дружиною. Зірка хоче, щоб вона надихала його на нові звершення, вела його вперед та була рівноцінним партнером. Втім, відчуває, що абсолютно в усьому він незалежний і дружина йому не потрібна.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".