Як виглядає чоловік найбагатшої учасниці “МастерШеф” Каті Великої: владний, але дуже імпозантний бізнесмен

Знаменита учасниця українського кулінарного проєкту МастерШеф Катерина Велика прославилася не тільки завдяки таланту, але і завдяки своєму багатству.

Яскрава і талановита учасниця МастерШеф Катерина Велика заробила собі неоднозначну репутацію завдяки амбіційності, самовпевненості та цілеспрямованості. Коли кулінар програла у шоу Євгенію Клопотенко, публіка вважала, що між ними розгорнувся неймовірний конфлікт.

Втім, правда полягала в тому, що зірка просто не могла прийняти програш, але до Євгена ставилася з повагою і ніяким чином не знецінювала його заслуг. Вже згодом Велика зізналася, що понад два тижні не могла прийти до тями після фіналу. Але зараз в неї з’явилася прекрасна можливість довести, що вона все ж таки переможниця і гідна отримати це звання.

Як виглядає чоловік Каті Великої

Про свого чоловіка зірка розповідає набагато. Зокрема Катерина постійно жартує, що вийшла заміж за нього тільки заради прізвища. Обидва дуже заможні люди.

Чоловік Катерини – експерт з інвестицій, стартапів і криптовалют Андрій Великий. Він має великий досвід інвестування у галузі криптовалют. Пара живе вельми заможно, має багато автомобілей, нерухомості і не соромиться хизуватися нажитим.  Мережею також поширюється інформація про те, що Андрій має бізнес у сфері туризму, але вона не підтверджена.

Як виглядає чоловік Каті Великої

До речі, благовірний Катерини на 5 років молодший за неї. Втім, це ніяк не вплинуло на ієрархію в сім’ї. Чоловік досить довго залицявся до майбутньої дружини, а полонивши її серце, став головою родини.

Він до останнього був проти участі Великої у кулінарному проєкті, але Катерина настояла, заявивши, що тоді піде працювати офіціанткою. Тож у цьому шлюбі обидва мають сильні та владні характери, а роль головного Велика віддала своєму чоловіку добровільно.

Схожі статті