Дзідзьо рушив на курорт та відгуляв розкішне весілля на березі моря: наречена не приховувала свого щастя

Знаменитий український співак Дзідзьо сколихнув мережу кадрами з весілля. Де святкували та хто одружився, дізнайтеся в нашій статті.

Зважаючи на веселий та комічний репертуар виконавця Дзідзьо, зовсім не дивно, що він користується неймовірною популярністю на корпоративах. Артист активно дає приватні концерти не тільки на території України, але і часом виїжджає за кордон.

Дзідзьо відгуляв розкішне весілля

Своєю батьківщиною також доводиться часто подорожувати саме в рамках гастролей. Наприклад, декілька років тому артист засвітився на розкішному весілля, яке було влаштовано у курортному місті Одеса.

Дзідзьо відгуляв розкішне весілля на березі моря

Невеличкий секрет виконавця розкрив місцевий скрипаль, який був дуже щасливий попрацювати разом з зіркою та показати своїм підписникам результат.  Торжество було влаштовано у величезному залі. Декор представляв собою велику кількість квітів, а також канделябрів.

Дзідзьо виступав у своїх фірмових костюмах, а на тлі можна помітити розкішну наречену, яка була неймовірно щаслива стати замовником такого свята. Необхідно відзначити, що артист ніколи не оприлюднює на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з подібних заходів. Однак, фанати артиста прекрасно справляються і без нього, поширюючи в мережі цікаві кадри.

Нагадуємо, що минулого року артиста розлучився зі своєю дружиною Ярославою, з якою перебував у стосунках понад 20 років. Офіційною причиною розлучення стали різні погляди на життя. Жінка мріяла стати співачкою, а от її благовірний не хотів мати конкурента в сім’ї, і тому не дозволяв їй будувати творчу кар’єру. Врешті-решт, Ярослава стала вільною жінкою і здійснила свою мрію — стала співачкою.

На даний момент обидва артисти активно намагаються побудувати особисте життя після розлучення, і обидва інтригують журналістів зізнанням про те, що в їхньому житті з’явилися інші люди.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.