Вона його вовчиця чи це гра: всі відомі факти про Олега Винника і красуню Таюне

Олег Винник і Таюне гарно виглядают разом. Можливо, вони і справді закохана парочка?

Мільйони фанаток мріють про найпопулярнішого блондина української сцени – Олега Винника. Однак, можливо, головний серцеїд українського шоу-бізу вже знайшов свою вовчицю.

Олег Винник не любить говорити з журналістами про особисте. Артист старанно приховує свої любовні справи від чужих очей.

Однак вже давно ходять чутки, що Олег не тільки щасливо одружений, а й має сина. Коханою жінкою кумира українських жінок є його бек-вокалістка 44-річна Таюне (Таїсія Сватко). Струнку і тендітну блондинку надто часто бачать з Винником.

Таюне
Таюне

Жінка часом постить фото з Олегом, а іноді дивує фоловерів світлинами з розкішними букетами.

Мало того, коли в жовтні цього року Олег Винник перехворів COVID-19, то пізніше виявилося, що захворіла і Таюне. Жінка написала пост в Instagram про те, як важко перенесла хворобу, іноді навіть плакала. Вилікувалася пара майже одночасно.

Журналісти навіть поїхали в рідне село вожака вовчиць на Чернігівщину, і розпитали односельців співака про його дружину. Люди охоче розповіли, що Олег і Таїсія часто приїжджають в рідне село. Поводяться при цьому скромно і просто: копають картоплю, купляють продукти в місцевому магазинчику, вітаються з людьми.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Деякі ЗМІ пишуть, що у подружжя є син, який навчається в Європі.

Відомо, що Олег Винник довгий час жив у Німеччині. Він часто порівнює українок з німкенями. І хоча німецькі жінки більш незалежні і не спішать виходити заміж, тим часом як українки надають заміжжю великого значення, все одно співвітчизниць співак вважає найкращими.

І хоча Олег дуже рідко постить фото з Таюне, та, схоже, шило в мішку не сховаєш.

Як би це не засмучувало прихильниць, але, швидше за все, у Винника вже є кохана вовчиця. Хоча, не виключено, що знаменитий артист просто піарить Таюне, яка збирається почати сольну кар’єру.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.