Ірина Федишин підклала Дзідзьо свиню та викликала шквал громадського осуду: “Не нервуйте народ!”

Український співак Дзідзьо завжди був улюбленцем публіки, але й він зміг нарватися на критику. Артист виклав фотографію з Іриною Федишин, яка мала неоднозначну позицію, тому критика звалилась на співака.

Ірина Федишин постала перед Українцями в не найкращому світі. Жінка, знаходячись у суддівському кріслі на Євробаченні потрапила в гучний скандал, через відсутність оцінок для Польщі. Українці не зрозуміли такої позиції суддівства, в той час, коли Польща так сильно допомагає нам боротися з агресором. Тому Ірина вислухала багато негативу на свою адресу.

Але це не єдиний скандал коло Федишин. Також артистка різко висловила свою гомофобну позицію, через що знову опинилась під хейтингом від народу. А згодом співачка почала їздити на благодійні концерти по Європі. Разом з нею виступали Дзідзьо та Олександр Пономарьов. Дзідзьо виклав фотографію де анонсує виступи та поряд з ним стояла Ірина та Олександр. Це спільне фото не сподобалось шанувальникам і вони вирішили вилити свій гнів не тільки на Федишин, а ще й на Дзідзьо.

Д
Дзідзьо потрапив під хейт через Ірину Федишин

Артист ще ніколи не попадав під таку сильну хвилю критики на свою адресу, адже він завжди був виставлений у позитивному світі. Лише розлучення Дзідзьо викликало обурення та негативні коментарі серед глядачів та шанувальників його творчості. Найцікавіше, що Олександра Пономарьова ця хвиля негативних коментарів не зачепила, хоча він також був на концертах і на фото.

Слід зауважити, що Федишин активно займається волонтерством, але це не рятує її від обурення народу. Жінку називають зрадницею і це найласкавіше слово, яке отримувала Ірина від шанувальників.Річ в тому, що якби не відсутність оцінок на Євробаченні, відношення до артистки досі залишалось би гарним або нейтральним, а тепер, співачці ще довго доведеться відмивати своє ім’я.

Схожі статті