“Сказали двійня! Ура!”: 47-річна Наталія Могилевська показала великий живіт за кулісами і схвилювала новиною

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська досі мріє стати матір'ю і не соромиться зізнаватися у цьому публіці. Та чи є імовірність того, що співачка вже чекає на поповнення?

Ні для кого не секрет, що Наталія Могилевська пройшла великий та тернистий шлях до слави. Співачка працювала днями та ночами, щоб досягти тих результатів, які вона має зараз і їй довелося пожертвувати особистим життям заради цього.

Наталя Могилевська
Наталія Могилевська показала великий живіт за кулісами

Наприклад, зі своїм цивільним чоловіком Єгором Долініним зірка мала серйозну кризу через те, що приносить роботу додому.

Наталія Могилевська показала великий живіт за кулісами

У своїй 47 років Наталія Могилевська жодного разу не ставала матір’ю. Артистка не приховує, що дуже хоче народити дитину і прямує до цієї мети.

Втім чоловіка, який зміг би стати хорошим батьком для її малюка вона поки що не знайшла. Принаймні, офіційно про це не повідомляла. Тому артистка і не наважується на усиновлення — у неї немає повної сім’ї для прийомної дитини.

Втім, нещодавно Наталія поселила у серця своїх фанатів надію щодо майбутнього поповнення в її сім’ї. Справа в тому, що артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких можна помітити округлий животик артистки.

Наталія Могилевська показала великий живіт за кулісами

На момент зйомки Могилевська знаходилася за кулісами та готувалася до виступу на великій сцені. Свою нову фігуру Могилевська не приховувала, а виглядала навіть щасливою. Шанувальники були настільки збентежені побаченим, що не приховували своїх підозр і прямо про них писали у коментарях під публікацією.

Наталія Могилевська показала великий живіт за кулісами

Вагітність артистки цілком імовірна, адже після початку повномасштабної війни в Україні Могилевська повідомляла про те, що в її житті з’явився новий чоловік, яким вона захоплена. Його особистість вона розкривати не поквапилася, але судячи з усього, у звркової пари все серйозно.

Схожі статті