Колишня дружина Алана Бадоєва з’явилася вперше за 7 місяців мовчання: Жанна будує кар’єру на російському ТБ

Колишня дружина найкрутішого кліпмейкера в Україні Алана Бадоєва Жанна Бадоєва вразила мережу рішенням повернутися на російське телебачення.

В Україні Жанна Бадоєва стала по-справжньому популярною після виходу в ефіри перших випусків тревел-шоу “Орел та Решка” з її участю. Втім, своїм місцем вона швидко поступилася іншим ведучим, а сама сфокусувалася на наступних проєктах.

Жанна Бадоєва повернулася на російське телебачення

Як виглядає третій чоловік Жанни Бадоєвої
Жанна Бадоєва повернулася на російське ТБ

Не дивлячись на розлучення, Алан Бадоєв з великою повагою та ніжністю говорить про колишню дружину. Режисер готовий з нею співпрацювати і радіє можливостям разом створити щось цікаве.

Після розриву, який був болісним для обох партнерів, Жанна знайшла щастя з іншим (Василієм Мельничиним) і оселилася в Італії. Неодноразово зірка розповідала, що не дивлячись на проєкти в росії, в москву переїжджати б не хотіла. Після початку повномасштабної війни в Україні Бадоєва здебільшого знаходилася за кордоном і багато подорожувала. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram була відсутня жодна інформація про війну. Хіба що ведуча декілька разів наприкінці зими говорила про те, що боїться за життя своїх близьких. Це все на що була здатна Жанна на той період.

Чому Жанна Бадоєва мовчить про війну
Жанна Бадоєва повернулася на російське ТБ

Потім розпочався довготривалий період суцільного мовчання зірки щодо війни. І цьому є пояснення — Бадоєва продовжила контракт на російському ТБ.

Вона вестиме продовження свого шоу “Життя інших”. Повідомляється, що у першому випуску нового сезону вона побувала у мексиканському Канкуні, розташованому на узбережжі Карибського моря на півострові Юкатан.

Колишній чоловік Жанни Алан ніяким чином не коментував її поведінку усі ці 7 місяців і навіть зараз утримується від будь-яких зауважень.

Схожі статті