Як виглядає потенційний зять Марічки Падалко і Єгора Соболєва: падчерка ведучої показала неймовірного хлопця

Падчерка знаменитої телеведучої Марічки Падалко показала підписникам, як проводить час з бойфрендом у подорожі. Як виглядає потенційний зять знаменитості та куди вирушили відпочивати юні закохані?

Популярна українська ведуча, Марічка Падалко, вдало поєднує не тільки кар’єру телезірки, а й материнство. Знаменитість має трьох дітей, наймолодшій з яких зараз 12 років. Зірка перебуває у шлюбі з політичним діячем Єгором Соболєвим. Стосунки з Марічкою не перші у житті чоловіка. До одруження з ведучою він вже мав обраницю, від якої виховує доньку, Алісу.

Марічка Падалко показала всіх своїх дітей від Єгора Соболєва
Як виглядає потенційний зять Марічки Падалко

Падалко майже ніколи не розповідала про свою падчерку, та й сама дівчина не намагається стати публічною особою. Навіть у своєму інстаграмі юна леді не часто ділиться особистими світлинами та подробицями того, як та де проводить вільний час. Хоча однолітки дівчини, зазвичай, навпаки намагаються привернути до себе якомога більше уваги, Аліса відрізняється особливою скромністю. Відомо, що донька політика навчалася в Києво-Могилянській академії, але через війну їй довелося виїхати за кордон.

Можливо, що саме там зірковій спадкоємиці вдалося знайти своє кохання. Нещодавно дівчина відчинила таємничу завісу та показала спільну світлину зі своїм хлопцем. Схоже, що молоді люди непогано проводять час саме в Європі, оскільки раніше спільних фотографій на сторінках закоханих не було. Юного кавалера звати Ігнат. Судячи з публікацій в інстаграмі, хлопець захоплюється грою на гітарі, багато займається спортом та подорожує.

Як виглядає потенційний зять Марічки Падалко

На світлинах Аліса та Ігнат виглядають щасливими. Хлопець завжди тендітно та обережно обіймає свою кохану, а дівчина просто світиться від любові, якою її оточив бойфренд. Нещодавно юні закохані опублікували фотографії з подорожі до Німеччини та показали, як весело там відбули дні. Ця парочка відвідала історичні пам’ятки, спробувала знамените німецьке пиво та побалувала себе європейськими смаколиками.

Нагадаємо, що на відміну від Аліси, рідні діти Марічки Падалко з початку війни залишались в Україні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.