Власний пляж, бухта та будинок для мами: як виглядає садиба Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

За довгу успішну кар'єру в українському шоу-бізнесі Оля Полякова змогла заробити достатньо коштів, щоб забезпечити себе та дітей розкішним життям.

Коли Оля Полякова зустріла свого майбутнього чоловіка Вадима Буряковського, останній був одружений. Втім, любовному трикутнику не було судженого існувати довго: бізнесмен покинув свою дружину та пішов до співачки. Після народження двох дітей Оля увірвалася на українську естраду і зайняла там своє місце.

Звісно, артистка заробила шалені статки, і має можливість створювати собі життя своєї мрії.

Як виглядає садиба Оля Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

У зірки є розкішний маєток за містом, де вона проживає разом з чоловіком та дітьми. На території садиби є великий основний будинок, басейн, озеро, ліс, власна ферма та причал, сироварня, а також будиночок для мами та гостей. Оля постійно вдосконалює свою домівку, тож маєток лише продовжує рости, розвиватися і набуває нових рис.

Як виглядає садиба Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

Варто відзначити, що у розмові з Машою Єфросініною під час зйомок шоу для YouTube-каналу “Дорослі дівчата” артистка якось розповіла, що декілька разів намагалася розлучитися зі своїм чоловіком Вадимом, але насправді уникає розриву через те, що не хоче ділити своє майно.

Втім, Буряковський, не збирається забирати у неї нерухомість, адже коли вони сідають обговорювати розподіл, він просто все віддає артистці.

Як виглядає садиба Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

Раніше Полякова розповідала, що частина майна зареєстрована на неї на випадок, якщо шлюбу прийде кінець. Таким чином вона забезпечила себе та своїх дітей.

Нагадуємо, що у співачки є доросла дочка Марія Буряковська а також молодша Аліса. Дівчатка дуже схожі на матір і обидві ростуть дуже творчими натурами.

Схожі статті