40-річна Надія Мейхер показала фігуру в облягаючій сукні: “Заманлива блискавка по всій довжині спини”

Вже багато років колишня віагрянка Надія Мейхер залишається символом жіночності, зрілої краси та прекрасного старіння. Чи змінилося щось за останній час?

Красуня Надія Мейхер-Грановська навіть після свого виходу зі складу гурту “ВІА Гра” не покидала України. Артистка обрала для життя саме свою батьківщину, а після початку повномасштабної війни в Україні ще раз продемонструвала свою відданість країні, в якій народилася — зірка активно займається волонтерством.

Надія Мейхер показала фігуру в облягаючій сукні

Варто відмітити, що зараз артистка є матір’ю трьох дітей, і тим не менш, це не змогло скинути її з Олімпу — Надія, як була так і залишається однією з найвродливіших жінок України, чиєю зовнішністю та харизмою захоплюється мільйони жінок та чоловіків.

Її активно кличуть на різноманітні зйомки, у тому числі кінострічки. Її поява на екрані завжди гарантує успіх, адже глядач дуже любить екс-віагрянку.

Надія Мейхер показала фігуру в облягаючій сукні

Цікаво, що окрім своїх природних даних, Надія Мейхер може похизуватися й іншими досягненнями. Героїня нашої статті змогла стати законодавицею стилю в Україні. Зірка про це прекрасно знає, тому активно ділиться своїми аутфітами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Також зірка має власний магазин одягу, а головним амбасадором бренду вона є сама.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі нову фотографію у розкішній сукні з вишивкою, яка ідеально сіла артистці по фігурі. У дописі до публікації Надія описала обраний для зйомки предмет гардеробу і зібрала масу компліментів.

За Надією також активно слідкують, як за прикладом ідеального старіння. Варто відмітити, що це справжнє досягнення, адже вмінням правильно це робити можуть похизуватися лічені зірки, такі, як Меріл Стріп та Моніка Беллуччі.

Схожі статті