Донька примадонни Орбакайте освоїлася в порожньому замку Пугачової та Галкіна: передумали продавати?

Христина Орбакайте рідна донька легендарної примадонни, яка наразі з чоловіком та дітьми виїхала до Ізраїлю і надумала продавати свій замок, але неочікувано Орбакайте вже встигла освоїтися в казковому будинку.

Донька примадонни з дитинства пішла стежкою зіркової мами, дівчинка зіграла в кіно “Опудало”, де мала роль юної школярки, яку цькують та знущаються з неї через невиразну зовнішність. У радянському союзі цей фільм набув численних переглядів та саме з нього й почалась творча кар’єра Орбакайте. Звісно, за чутками до зіркового майбутнього Христі, приклала руку Пугачова, але самі жінки цю версію спростовують. Алла завжди казала, що її донька перейняла від неї талант, але не допомогу у творчості.

Жінка займається як акторською, так і співочою діяльністю, а також успішно це поєднує з материнством. До того ж, Христина є багатодітною мамою, яка виховує двох синів та одну дочку. Першою дитиною Орбакайте був Нікіта Пресняков, який також успадкував творче коріння від бабусі, тата і мами. Інакше й бути не могло. Слід зазначити, що саме про Нікіту на минулому тижні ходили чутки про його мобілізацію. Ця новина спантеличила й Україну і росію, але Пресняков молодший одразу спростував цю новину.

Христина Орбакайте оселилась у замку Прибадонни
Христина Орбакайте оселилась у замку Прибадонни

Також Христина має сина Дені Байсарова, якому нині 24 роки. Хлопець поки що навчається в Оксфорді і на творчу стежку не збирається, але все можливо, тим паче в такій родині. Дені син від другого шлюбу. А от Донька Клавдія Земцова вже плід кохання у третьому і нинішньому шлюбі Орбакайте. Дівчинці 10 років і про її діяльність окрім навчання поки що нічого невідомо.

Христина Орбакайте оселилась у замку Примадонни
Христина Орбакайте оселилась у замку Примадонни

Тож, у нинішній ситуації, а точніше війні, яку принесла росія на українські землі в родині думки розійшлися. Якщо Алла Пугачова разом з Галкіним та дітьми переїхали в Ізраїль та планує продавати свій розкішний замок. То Христина з дітьми й чоловіком залишається в москві та спокійно працює. Але відверто свою позицію зірка не висловлює. Та  днях, Христина оприлюднила фото з замку своєї матері, невже Пугачова вирішила подарувати його донці й не продавати заради пам’яті? На жаль, відповіді на це питання поки що немає, але час покаже.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.