Алла Пугачова показала, як виглядає після переїзду в Ізраїль: Примадонна скинула 20 років та розквітла

Зірка світової величини та улюблениця мільйонів, Алла Пугачова, показала, як стала виглядати, переїхавши з росії. Примадонна щаслива та виглядає на 20 років молодше.  

Без сумнівів, одна з найвідоміших зірок ще з часів радянського союзу — Алла Пугачова. Цю знамениту співачку знають, люблять та поважають всі. На початку війни артистка засудила агресивний напад на Україну та стрімголов покинула територію росії, вирушивши до Ізраїлю разом із двома дітьми. Чоловік Примадонни, шоумен Максим Галкін, також поїхав разом із дружиною. Весну зіркове подружжя провело в арабській країні, але на літо, через занадто спекотний клімат, перебралися до курорту в Юрмалі.

Алла Пугачова показала, як виглядає після переїзду в Ізраїль

Перед святом першого вересня співачка полетіла додому, щоб діти могли повернутись до шкільних занять. Проте надовго виконавиця у своєму розкішному маєтку не затрималась. Нещодавно зірка зібрала дітей, купила білет в один кінець до Ізраїлю та покинула територію країни-агресора. Пугачова має арабський паспорт, тому ймовірно, що найближчим часом додому знаменитість не повернеться.

У своєму інстаграмі Алла опублікувала нову світлину, де приголомшила підписників зовнішнім виглядом. Варто згадати, що весною цього року співачка відсвяткувала своє 73-річчя, але виглядає артистка набагато років молодшою. Зірка демонструє струнку фігуру та попри вік може дозволити собі носити молодіжні шорти. Безперечно, відсутність факторів стресу та відпочинок біля моря йдуть знаменитості тільки на користь.

“Дякую моїй багатомільйонній армії прихильників за любов та підтримку, за вміння відрізняти правду від брехні. Молюсь за вас та за мир на святій землі. Я щаслива!”, — такими словами підписала фото Примадонна.

Ще з першого дня війни Максим Галкін, чоловік виконавиці, засудив напад на Україну. Пугачова довго зберігала мовчання, але після визнання її коханого іноагентом, оприлюднила свою позицію та прояснила, що цілковито підтримує погляди  Максима.

Нагадаємо, що Максим Галкін та Алла Пугачова одружені з офіційно одружені з 2011 року. На момент знайомства співачці було 52 роки, а майбутньому чоловіку лише 25.

Схожі статті