Що відомо про таємний роман Марічки Падалко та Святослава Гринчука: всі подробиці розкрила Катя Осадча

Робота нерідко може зблизити багатьох молодих людей. Що відомо про стосунки Марічки Падалко та Святослава Гринчука? Невже і ці ведучі довели, що дружби між чоловіком та жінкою не існує у природі?

Популярна та інтелігентна Марічка Падалко рідко стає героїнею чуток у мережі. Всі знають, що вона давно стала заміжньою жінкою. Про Святослава Гринчука взагалі мало що відомо з особистого життя. Втім, цих знаменитостей неодноразово бачили разом не лише у знімальних павільйонах, а й на світських заходах.

Минулого увагу прихильників розбурхали питання Каті Осадчої до ведучих, де головна білявка “Світського життя” цікавилася сімейним життям своїх колег по телеканалу.

Втім, всі можливі таємниці було розкрито. Стосунки у зірок і дійсно близькі. Наприклад, вони можуть без тіні тривоги запитувати один одного про фінансові питання. Обговорювали Падалко і Гринчук скільки коштує найняти няню для діток. Марічка в цьому плані утричі більш досвідчена, ніж її колега. Марічка народила своєму обранцеві сина та двох донечок.

Святослав же тільки нещодавно став батьком. Він у захваті від своєї нинішньої обраниці та спільної дитини, і не готовий це проміняти на когось іншого. Тож разом з ведучою “плюсів”, він тільки підтверджує, що протилежні статі можуть дружити між собою та не давати у мережі пліткувати про свої відносини.

Марічка Падалко показала всіх своїх дітей від Єгора Соболєва
Що відомо про таємний роман Марічки Падалко та Святослава Гринчука

А ось нове поповнення у родині ні Марічка, ні її колега не планує. Дружина Єгора Соболєва і взагалі не приховує, що вони з обранцем не думали, що будуть виховувати стільки малюків. Гадали зможуть народити лише синочка. Проте, нині зірка новин дуже сумує за тими часами, коли нащадки були зовсім малесенькими та їх можна було пестити годинами.

Нагадаємо, що Падалко на телеканалі “1+1” працює з 2002-го року. Зірка починала з новин про спорт. Гринчук став ведучим ТСН відносно нещодавно. У 2016-му йому запропонували зайняти місце у студії і більше Святослав з нею з того часу не розлучався.

Схожі статті