Наталія Могилевська показала великий округлий живіт за кулісами і вразила новиною: “Сказали двійня! Ура!”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу імовірною вагітністю. Чому фанати вважають, що скоро артистка стане матір'ю, дізнайтеся в нашій статті.

Усі свої зусилля, енергію та натхнення Наталія Могилевська витратила на розвиток творчої кар’єри. Зірка може похизуватися безсмертними хітами та безумовною глядацькою любов’ю.

В особистому житті співачці так не пощастило. Через постійні гастролі, ненормований графік та славу у Наталії так і не склалися стосунки, в яких вона могла б реалізуватися, як матір.

Наталія Могилевська показала великий округлий живіт

Неодноразово зірка розповідала, що дуже хотіла б народити дитину. Імовірність усиновлення малюка Могилевська також не відхиляє, але завжди підкреслює той факт, що в неї немає поруч чоловіка, щоб піти на цей крок.

Наталія Могилевська показала великий округлий живіт

Але нещодавно шанувальники артистки почали активно підозрювати, що вона виношує дитину. Причиною цього стали кадри з закулісся, на яких Наталія Могилевська була помітно округлою і не приховувала животик.

На відео співачка готувалася до виходу на сцену і виглядала неймовірно щасливою. У коментарях під публікацією розпочався справжній гамір, адже шанувальники на перебій намагалися встановити істину — чи чекає зірка на дитя.

Наталія Могилевська показала великий округлий живіт

Нагадуємо, що декілька місяців тому Наталя Могилевська зізналася, що знаходиться в серйозних стосунках. З новим обранцем вона зійшлася після початку повномасштабної війни. Чоловік допомагав Наталі Могилевській волонтерити, роз’їжджав з нею Україною та навіть відвідував з нею дитячі прихистки.

Розкривати особистість коханого Могилевська не поспішає, але наперед заявила, що він справжній чоловік. Причиною такого компліменту стала його допомога її сестрі. Жінка мала народити і на останніх термінах вагітності він вивіз її до Франції.

Схожі статті