Фіналіст “Холостячки” Свечкоренко вирішив не обтяжувати себе проблемами у стосунках і знайшов нову дівчину

Роман вже не перший раз виставляє на показ свої проблеми у стосунках з молодою блогеркою, але на цей раз схоже все серйозніше, адже Рома ніжився у ліжку з іншою красунею.

Роман прийшов на шоу другий сезон шоу “Холостячки”, щоб після важкого розлучення знайти нове кохання, тим паче Свечкоренко знав, хто саме стане героїнею, тому в нього відразу була симпатія до Злати, за чию прихильність чоловік боровся  мав дуже гарні шанси, якби не одне але, яке стало для Огнєвіч великою перепоною для того, щоб продовжити будувати стосунки з Ромою, до якого жінка встигла звикнути й навіть відкрити йому серце.

Але проблема була в тому, що Рома був у процесі  розлучення, але Злата хотіла будувати майбутнє лише з повністю вільним чоловіком. Тоді Роман не дуже зрозумів такий вчинок, але пообіцяв, що повернеться на проєкт вже у статусі вільного чоловіка. Так і сталося, проте на фіналі холостячка обрала іншого.

Але після шоу, Роману вдалося знайти кохання, дівчина, на ім’я Лєра, молодша за Свечкоренко на 10 років. Пара разом вже рік та встигла пережити багато моментів, бо, по-перше, різниця у віці відчутна, а по-друге, і Рома, і Лєра з неабияким характером, тому буває важко знаходити спільну мову та будувати відносини далі.

С
Свечкоренко показав, як проводить час з новою дівчиною

Але, всі конфлікти Рома не приховує від своєї аудиторії, тому що за фахом він психолог. Саме через це чоловік демонструє на власному прикладі, що ідеальних стосунків не буває. А от на днях Рома шокував свою аудиторію тим, що виклав відео з дівчиною у білосніжному ліжку, і підписав це так, ніби-то знайшов собі нову обраницю. Це спантеличило шанувальників, адже обличчя дівчини Роман не показував. Але в кінці сторіс стає зрозуміло, що це такий гумор у Роми та Лєри. І пара все ще разом, не дивлячись на складнощі які інколи виникають між ними.

Схожі статті