Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля та показав розкішну наречену: вдвічі молодша за Інну Білоконь

Головний улюбленець країни вже не перший рік холостякує. Проте, у мережі спливли кадри, де Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля. Дізнайтеся, хто був нареченою, як проходив захід та скільки людей було запрошено.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля. Ця новина просто сколихнула мережу, адже всі прихильники відомого гумориста щиро вболівають за його щастя в особистому житті. Відомо, що чоловік давно холостякує, проте, у мережі спливли кадри, як артист відзначає свято єднання сердець. У кадр, звісно, потрапила наречена, яка на вигляд — молодша за Інну Білоконь.

Втім, фанатам знаменитості не варто розраховувати, що популярний чоловік таки одружився.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Насправді його в образі його хвацької провідниці запросили на виступ. Гості радісно підписали фото:

“Дякую, Боже, що вона є”, — маючи на увазі Вєрку Сердючку.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Слід зауважити, що подію організовували за карантинних часів, минулого року, коли всю країну посадили на локдаун.

Що відомо про сімейний стан Андрія Данилка?

Кумир мільйонів, як виявляється, ніколи не був одруженим. Його підозрювали у романі з Радмилою Щоголевою та, звісно, з Інною Білоконь. Проте, жодна з цих сценічних компаньйонок не зайняла місця у серці зірки, як його обраниця, а тим паче як дружина.

Втім, Андрій не має комплексів, пов’язаних зі своїм сімейним статусом. Він визнає, що за життя родини так і не вдалося створити, втім, йому і так є чим пишатися. Його Вєрка Сердючка вже давно не просто персонаж гумористичних монологів, а живий перформанс та легенда, яка стала частиною української культури.

Крім цього, як експерту, йому вдалося відібрати найбільші таланти до представництва нашої країни на Євробаченні.

Нагадаємо, що Данилко не полишав країни на початку війни. Він твердо вирішив бути на Батьківщині. Та зараз у співака є багато проєктів, які несуть у собі ідею благочинності. Кілька тижнів знаменитий чоловік провів вже за кордоном зі своєю незмінною напарницею Інною. Зірки дають яскраві концерти, але поки що додому не збираються повертатися.

Схожі статті