Марина Боржемська розповіла, що залишилося у неї після скандального розлучення з Узелковим: “Моє натхнення”

Марина Боржемська відома як зірковий тренер шоу "Зважені та щасливі" вперше виставила Узелкова не в поганому світі та розповіла, що хорошого він залишив після себе.

Розставання зіркової пари тренерів стало гучною новиною, яка прогриміла на всю країну. Оскільки й Марина і Слава люди емоційні, то розлучення без скандалів не обійшлося. Враховуючи те, що шлюб пари тренерів протримався аж 20 років і завжди здавалося, що пара має гармонійні стосунки, тому що Узелков ніколи не приховував свій статус та ніколи не соромився своєї дружини.

Але у 2018 році щось пішло не за планом і подружжя різко та неочікувано почало сваритися та звинувачувати один одного бозна в чому, але конкретної причини розлучення ніхто не назвав. Проте Марина натякала на домашнє насильсво зі сторони Слави, але сам він цю інформацію  спростував.

З моменту розлучення минуло вже кілька років і слід зауважити, що подружжя має двох дітей, хлопчика та дівчинку. Але оскільки ні Марина, ні В’ячеслав не йдуть на поступки та примирення, та їх конфлікти продовжуються. Наприклад, Боржемська не дозволяє бачитися Узелкову з дітьми й робить це через свої образи, навмисно. Навіть дійшло до того, що Марина говорить сину блокувати батька всюди, щоб він не мав змогу навіть написати йому або донці у соціальних мережах.

Проте, за словами Боржемської, діти – це єдине натхнення та гарний слід від В’ячеслава. Бо син та донька знаходяться разом з нею і саме вони знає їх як ніхто інший, тому що зіркова тренерка доволі жорстка за характером, тому своїх малюків вона вважає своєю першою причиною свого щастя.

Насправді Марина не любить торкатися теми особливого життя, тому що це напевно досі є невилікуваною травмою, якщо жінка ховає від їх батька дітей.

Схожі статті