Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей від різних чоловіків: аліментів від Притули не дочекалася

Ольга Фреймут вважається не тільки успішною ведучою, але і не менш успішною матір'ю, адже має вдосталь знань та волі, щоб дати прекрасне виховання своїм дітям.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата вже активно підкорює український шоу-бізнес та інформаційний простір. Злата Мітчел — яскрава особистість, яка привертає увагу та не залишає байдужим. Ольга, хоче стати хорошою матір’ю, тому дослухається до своєї дитини і вчиться спілкуватися з підлітком, адже це її перший досвід, який їй ще доведеться пережити не раз.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей

Варто відмітити, що Злата — позашлюбна дитина. Дівчинка народилася від англійця Ніла Мітчела, з яким у телеведучої не склалося. Свого часу Притула пожартував, що насправді дівчинка є його дочкою. Ольга підтримала жарт і на всю країну почала вимагати у Сергія аліменти. Втім, сподівання фанатів виявилися марними, адже він не має жодного відношення до первістка Фреймут.

Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей

Так, 6 років тому у зірки зав’язався роман з генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко. Від нього вона народила свого сина Валерія та дочку Євдокію. Після народження третьої дитини Фреймут зникла з екранів.

Раптово ведуча припинила навчати кодексу леді та проводити ревізії. Зірка зосередилися на своїй сім’ї, має власне видавництво, де друкуються книги українською мовою, а також займається особистим блогом, який приносить їй немаленькі доходи. Ольга неодноразово зізнавалася, що насправді не відчуває фінансово відсутність кар’єри на телебаченні, адже має стабільний дохід.

Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей

Однак, не можна виключати імовірності, що коли Валерій та Євдокія підростуть, українці знову зможуть насолоджуватися талантом Ольги, адже вона є однією з найпрофесіональніших ведучих в Україні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.