Все у пелюстках троянд: машину Ксенії Мішиної прикрасив для побачення таємний незнайомець — Еллерт постарався?

Ксенія Мішина, яка стала першою українською Холостячкою, побувала на десятках різноманітних побачень, проте, нещодавній сюрприз просто підкорив зірку кіно. Акторка показала, як до неї залицяється таємничий незнайомець.

Яскрава телезірка Ксенія Мішина була у тривалих стосунках з Олександром Еллертом. Цього популярного гумориста вона зустріла завдяки проєкту “Холостячка”. Артистка довго не підпускала до серця цього хлопця з характером, але врешті-решт не встояла перед ним.

Втім, стосунки зійшли нанівець влітку минулого року і знаменитість лишилася знову сама з дитиною. Та для Ксенії розрив стосунків з колишнім не став краєм світу. Вона активно пішла у роботу над різними проєктами, стала більше приділяти часу зйомкам. Самодостатності цій знаменитій жінці — не займати.

Ксенія Мішина пустилася берега та показала те, що раніше призначалося тільки Еллерту
Машину Ксенії Мішиної прикрасив для побачення таємний незнайомець

Здавалося, що після розриву з Еллертом, ніхто вже не зможе підкорити серце Холостячки, але сьогодні у сторіз зірка показала зворотнє. Її дуже здивував сюрприз, який влаштував таємничий незнайомець прямо на паркінгу. Він прикрасив машину акторки пелюстками троянд, кульками та плюшевими ведмедями. Мішина просто була сама не в собі від щастя та під враженням від такого масштабного подарунку показала прихильникам ще й записку, яку лишив романтичний Містер Х.

Машину Ксенії Мішиної прикрасив для побачення таємний незнайомець

Виявляється, такий перформанс був представлений заради ефектного запрошення знаменитості на побачення. Імені свого прихильник так і не розкрив у листі.

Цікаво, що про своїх кавалерів Ксенія не розповідає, адже зараз весь свій час проводить у роботі, духовному розвитку та присвячує дозвілля сину. Її останнє кохання, Олександр Еллерт, виїхав закордон. Тож, тепер нелегко вгадати, хто ж так наполегливо добивається прихильності артистки.

Нагадаємо, що зірка ніколи не була у шлюбі. Вона дуже швидко полишила тата своєї дитини та тривалий час розповідала, що навіть не хоче, аби Платон спілкувався з батьком. Нині же достеменно не відомо, чи підтримуються відносини з тим чоловіком.

Схожі статті