Як виглядає доросла донька Винника і Таюне: чому подружжя так довго ховало точну копію зіркової мами?

У мережі з'явилась загадкова фотографія Таюне з дорослою дівчиною, яка як дві краплі води схожа на зірку, невже подружжя стільки років приховувало свою доньку, яка вже встигла вирости?

Особисте життя Олега Винника завжди було сховане від чужих очей під великим замком. Можливо це через те, щоб не руйнувати образ Олега, адже він з’явився на українській сцені як завзятий холостяк та чоловік, який полонить жіночі серця. Не дарма ж артист за роки своєї кар’єри зміг зібрати цілу армію вовчиць, які просто шаленіють від чар співака.

Багато років, Олег ретельно приховував свій сімейний стан і на питання журналістів щодо наявності коханої, відповідав не чітко та дуже акуратно, щоб не виникало приводів думати, що серце Винника вже зайнято і жодній вовчиці немає там місця. Адже Олег дуже красиво вміє залицятися, це можна побачити на будь-якому шоу, де він опиняється у компанії зіркових колег-жінок.

Але насправді ж співак вже давно одружений, ще з молодих років на своїй незмінній бек-вокалістці Таюне і подружжя живе щасливим життям. Ця інформація була під замком, але правди не сховаєш. Також нещодавно стало відомо, що Таїсія та Олег виховують сина Юліана, який все своє життя прожив у Німеччині та професійно займається плаванням. Та не дивлячись на зіркових батьків, їх син навіть не веде сторінку в instagram. Так, вона в нього є, але пуста і підписаний він лише на свою маму.

Але в мережі ще є фотографія де Таїсія постала в гарному образі з молодою красивою дівчиною, яка просто копія вокалістки. Тому прихильники почали задаватися питанням, можливо у подружжя ще й донька доросла є? Ну дуже дівчина нагадує Таюне. Але ким доводиться ця юна, світловолоса красуня – чергова таємниця. Проте деякі шанувальники впевнені в тому, що подружжя вирішило зачекати з підтвердженням цієї інформації.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.