Хто замінить Катю Осадчу у “Світському житті”: Полякова, Заріцька, Мазур чи можливо буде чоловік?

Програма "Світське життя" існує з 1997 року і весь цей час має одну єдину ведучу, обличчі Каті Осадчої, але зараз світ змінюється і у зірки новий проект, тож хто може стати гідною заміною?

Насправді коло незмінної ведучої програми, давно ходять чутки, що перший чоловік Осадчої постарався та зробив їй власне шоу, тому ведучій жодного разу не шукали заміну, лише у тих випадках, коли Катя уходила в декрет. Та це було не надовго.

Образи Катерини з капелюшками, також є візитною карткою шоу, у кожному випуску ведуча мала нову та більш цікавий капелюшок. З роками образи Каті ставали більш серйозними, але зберігали основний атрибут. Навіть складно згадати чи був хоч один випуск, де б ведуча була без головного убору.

На кого замінять Осадчу
На кого замінять Осадчу

“Світське життя” існує 25 років, уявіть собі, наскільки потрібно повністю віддаватися роботі, щоб не вигорати. Зараз у вас може з’явитися питання, чому так багато років, адже менше. Річ в тому, що сама програма з’явилась у 1997, а от показ на 1+1 почався у 2008, а саме на цьому каналі більшість й помітила цікаве шоу про життя зірок, політиків та інших медійних облич.

Та зараз програма на паузі через усім відомі причини, розважальний контент відійшов на десятий план. Наразі головним питанням є власне життя, а не світське. Та й світського життя наразі майже немає, тому що майже всім зіркам довелося змінювати професії та спосіб життя і спосіб заробітку.

На кого замінять Осадчу
На кого замінять Осадчу

Сама Катерина Осадча створила програму пошуку людей “Знайти своїх” і весь час займається цим проєктом, аби допомогти родинам, які втратили близьку людину на війні, розшукати її та дізнатися де вона і що нею. Також Катерина займається паралельно й благодійністю.  І каже, що саме такий вид діяльності дозволяє їй відчувати себе важливою і він для неї став важливішим за попередній.

Тож така заява у майбутньому може зіграти злий жарт і знайти Каті заміну. Як, наприклад, то було, коли Осадча уходила в декрет. Тоді Катю замінювали на Олю Полякову, яка витягувала своїм епатажем, Аллу Мазур, яка професійно підходила до справи, Олександру Заріцьку, яку любить вся Україна, Павла Зіброва, що додавав вогника у питання та Дмитра Комарова, який впорався з задачею на всі сто відсотків.

На кого замінять Осадчу
На кого замінять Осадчу

Тож, як складеться подальша доля “Світського життя” та її ведучої поки є питанням без відповіді, а от вже після війни подивимось, чи буде у шоу нове обличчя.

Схожі статті