Аліна Гросу прийшла до тями після операції і збентежила зізнанням про недугу: “В мене в житті якийсь треш”

Після короткотривалого зникнення Аліна Гросу вийшла на зв'язок та розповіла про те, що з нею відбувалося увесь цей час. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу евакуювалася до Львова і там займалася волонтерською діяльністю. Зокрема, зірка приймала біженців у себе вдома. Але через деякий час артистка зникла з інформаційного простору, змушуючи своїх вірних шанувальників щиро хвилюватися за неї.

Аліна Гросу збентежила зізнанням про операцію

Час від часу до соціальних мереж потрапляли її знімки з лікарняної палати, на яких Аліна лежала під крапельницями. Стало зрозуміло, що зірка страждає від проблем зі здоров’ям, але в чому саме полягає недуга, Гросу так і не розповіла.

Аліна Гросу збентежила зізнанням про операцію

А нещодавно Аліна оприлюднила на особистій сторінці в Instagram повноцінну публікацію з фотографіями на лікарняному ліжку. На руці зірки помітний катетер, а одягнута вона, як пацієнтка хірургічного відділення. Власне кажучи, так і є, адже Аліна розповіла, що прожила пережила кількагодинну операцію.

Діагнозом артистка не поділилася, але заявила, що дуже боїться таких речей. Також Аліна попросила пробачення у своїх фанатів за раптове зникнення і заявила про свої сподівання найближчим часом повернутися до фанатів.

Однак, навіть погане самопочуття не було для Аліни Гросу виправданням для уникання роботи. Не так давно зірка презентувала новий сингл та кліп, які присвячені сиротам та жінкам, що страждають від бездітності.

Хоча дана тема завжди була гостросоціальною, на даний момент це одна з основних проблем, які є в Україні, адже велика кількість дітей залишилися без батьків через бойові дії. Тож кліп не тільки спонукає до ознайомлення з цією проблемою, але і надихає на прийняття серйозних рішень, таких як усиновлення та патронатство.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.