Потап урочисто звернувся до народу і розповів, чим пожертвував для України: “Українки, українці, це Олексій”

Відомий український продюсер та репер Потап схвилював мережу публічним зверненням до користувачів мережі. Що розповів фанатам зірка, дізнайтеся в нашій статті.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Потап разом зі своєю дружиною Настею Каменських, матір’ю, тещею та подругою Анною Андрійчук опинився в Іспанії. Там зірка знаходився довгих 6 місяців. Повертатися до України артист, наче і не думав.

Втім, у вересні продюсер опинився в Києві та почав активно давати інтерв’ю, в яких розповідав, чому так довго знаходився в еміграції і як сприймав новини від сина та колишньої дружини, які знаходилися в бомбосховищі, перш ніж евакуюватися за кордон.

Потап урочисто звернувся до українців

Більш за все Потап під час війни запам’ятався своїми конфліктами в соціальних мережах. Артист активно вступав у сварки з російськими зірками і не шкодував міцного слівця для них.

Нещодавно в соціальній мережі Instagram з’явилася нова сторінка Потапа. На ній він оприлюднив відеозвернення, в якому повідомив про те, що його аккаунт видалили через активну політичну позицію. Блогом, який приносив прибутки, Потап пожертвував заради перемоги в інформаційній війні.

Потап урочисто звернувся до українців

“Українки, українці, це Олексій Потапенко. За те, що я не мовчу і правдиво, без цензури висвітлюю події, які відбуваються в Україні, мою сторінку в Instagram було заблоковано. Але нас не подолати і не зупинити. Я створив свою резервну сторінку”

Варто відмітити, що розпочав свою промову Потап, наче справжній Президент, але згодом робить наголос на своїй творчості, що все розставляє по своїх місцях. Зокрема, продюсер поділився новиною про свій новий хіт, який він, звичайно, хоча популяризувати серед української аудиторії.

Репер урочисто повідомив, що хоче продовжувати надихати, мотивувати та підіймати настрій своїм шанувальникам.

Схожі статті