Андрій Данилко проговорився про роман з мамою Сердючки Білоконь: “Як Селена Гомес та Джастін Бібер”

Через десятки років після запуску успішної телевізійної кар'єри Андрій Данилко заінтригував можливим романом з партнеркою по сцені з Інною Білоконь.

Коли Андрій Данилко та Інна Білоконь лише починали підкорювати сцену, більшість глядачів навіть не підозрювали, що під хусткою та товстими окулярами ховається не бабуся і не чоловік, а неймовірна красуня. Акторці вдавалося перевтілюватися у свою героїню настільки, що не залишалося сумнівів, ні щодо віку жінки, ні щодо її рис характеру.

Безперечний талант та відданість своїй ролі принесла Інні Білоконь впізнаваність не тільки на території України, але і далеко за її межами. Команді Андрія Данилка вдалося навіть попрацювати над голлівудським фільмом разом з Джейсоном Стетхемом.

Андрій Данилко проговорився про роман

Андрій Данилко показав, як залицяється до Інни Білоконь
Андрій Данилко проговорився про роман

Але цікава не тільки постать Білоконь у кар’єрі артиста, але і її роль в його особистому житті. Глядачі багато років підозрюють, що насправді зірки перебувають у романі.

Данилку вдалося щодо цього питання підлити олії у вогонь декілька років тому: він давав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому проговорився, що в нього був роман з партнеркою по сцені. Спочатку артист визнав, що бовкнув зайвого, але спростовувати свої слова не став, а обіграв їх по-новому. Артист вирішив пригадати, як вони познайомилися і наскільки не сподобалися одне одному спочатку.

Андрій Данилко проговорився про роман

“Я думав: “Боже, шо це?” І також думала вона. Вона була красунею, а я був красень, як Селена Гомес та Джастін Бібер”

Варто відмітити, що Інна насправді вже багато років заміжня. Тим не менш, це не заважало артистам проявляти теплі почуття на публіці. Наприклад, на відпочинку у Флориді артисти поцілувалися в губи. А папараці якось вдалося спіймати кадр, на якому Данилко проявляє неабияку близькість до своєї партнерки.

Андрій Данилко проговорився про роман

Втім, частина аудиторії схиляються до думки, що усе це було зроблено заради піару.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.