Дмитро Монатік не на жарт підставив Машу Єфросиніну та розлютив українців: “виглядає як його виправдання”

Нещодавно Єфросініна зняла нове інтерв'ю з Дмитром Монатіком, який більшість часу в останні 7 місяців проводив за кордоном. Такий вчинок розлютив українців та наклав неприємний слід.

Монатік з початку повномасштабної війни в Україні, почав діяти і їздити по Європі з благодійними концертами. Артист ніколи не ставив під сумнів свою позицію, яка завжди була лише за Україну. Проте це не допомогло йому лишитися осторонь від критики розлючених українців. Так, Діма приїхав додому і з’явився у програмі Маші Єфросиніної “Екзамен”. Там Дмитро розповів про своє життя в останні 7 місяців.

Діма підіймав різні теми й особисті й професійні. І Знаючи, яка Дмитро світла людина, не складно собі уявити, як важко йому було знаходитись не вдома, проте він не давав приводу засумніватися в ньому та в його позиції. Дмитро,  як і інші українські артисти об’їздив багато країн Європи й зібрав багато коштів для допомоги українцям. Але такі вчинки не завжди є чимось вагомим.

М
Монатік підставив Єфросиніну

Саме тому, Монатік нарвався на критику та потягнув за собою Єфросиніну. Річ в тому, що Маша виклала у своєму instagram маленький уривок з повного інтерв’ю, де Дмитро розповідав про свій вибір щодо того, повертати дітей до України зараз, чи ще не варто. Та пригадав ще багато своїх життєвих виборів. Діма говорив відверто та щиро, загалом і завжди. Але накликав на Машу хвилю хейту.

Українці почали писати в коментарях, що такої людини, як Дмитро Монатік, для них більше не існує, а саму Єфросиніну звинуватили у тому, що їй заплатили за це відео, заради того, щоб у Дмитра була можливість себе виправдати та показати який він хороший.

“Це інтерв’ю виглядає як його виправдання, таке враження, що вам за це заплатили, не смішіть про його складний вибір, він жив за кордоном, а тепер сидить і плаче тут, як же це гидко, Маша” – написали в коментарях Марії.

Тож, тепер цікаво, як буде розвиватися ситуація далі, адже лють українців буває дуже жорстка та довга. Але є й ті люди, які залишилися бути вірними своїм улюбленим зіркам і будуть підтримувати Дмитра і в Україні та за кордоном, адже робить він для України багато.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.