Подружки Ями: Леся Нікітюк та Наталя Могилевська поголилися налисо заради яскравих образів

Іноді зірки можуть настільки ошелешити своїми новими образами, що глядачі потім довго обговорюють зіркові вчинки. Так Леся Нікітюк та Наталя Могилевська поголилися налисо і вразили Влада Яму.

Леся завжди може легко вразити публіку своїми вчинками, жартами або сміливими образами та насправді багато хто вже звик до цього, за що і люблять ведучу та вважають її незамінною. Відвертість та гумор Лесі настільки щирі, що не залишають жодного шансу не покохати її та стати прихильником її таланту. А ось Наталя Могилевська завжди була стриманою, спокійною та витонченою і ніколи не шокувала яскравими або надто сміливими образами, тому новий крок Могилевської, дуже вразив шанувальників її творчості. Отже, І Могилевська і Нікітюк пішли на відчайдушний крок і поголились налисо, який наблизив їх до Хореографа Влада Ями.

Леся Нікітюк

Л
Леся Нікітюк

Найяскравіша телеведуча України, Леся Нікітюк ніколи не боїться попасти під критику та виглядати смішною. Навіть, коли Леся брала участь у шоу “Танці з зірками”, вона приміряла на себе яскраві та сміливі образи, але з танцями у Лесі щось не дуже йшло і вона завжди попадала під критику від членів журі. Особливо Нікітюк перепадали гострі словечки від Каті Кухар та й Влад Яма не тримався осторонь.

Але Нікітюк завжди могла відповісти. А от найяскравішу відповідь на хейт, вона залишила на потім. Коли Лесю запросили стати членом журі у наступному сезоні “Танці з зірками”, то ведуча з’явилась в образі Влада Ями та приміряла на собі лисину, чим дуже сильно шокувала всю країну і стала дійсно схожою на Яму.

Наталя Могилевська

Н
Наталя Могилевська

На відміну від Лесі, Могилевську не раз запрошували на балкон “Танців з зірками” у якості ведучої. Та з лисиною вона з’явилася не там, а це сталося через її велике бажання схуднути. Це привело зірку до того, що вона посперечалася з відомою українською тренеркою Анітою Луценко, що якщо Наталя не скине 4 кілограми за певний період часу, то має поголитися налисо. На жаль, Могилевська не змогла виконати умови договору і постала перед публікою лисою. Але волосся зірка не стала прибирати, а лише скористалася фотошопом.

Схожі статті