Як виглядає батько Дана Балана та чому співак звинувачує його в своїй самотності: серйозний та стриманий

Дан Балан рідко розповідає щось про свою родину, але нещодавно вирішив показати, як виглядає його батько та розкрити деякі особисті подробиці зі стосунків сина і батька. Чому Дан Балан звинувачує батька у самотності?

Молдавський співак Дан Балан народився у доволі заможній родині й до того ж ще й у відносно творчій, тому що його мама Людмила все життя присвятила медіасфері. А ось батько у Дана, людина серйозна, він дипломат, а отже людина серйозна та жорстка. Тому не дивно, що Балан має образу з дитинства на батька і звинувачує його у своїй самотності.

Дан Балан одного разу розповів дуже особисту історію про батька та дівчину, в яку Дан шалено закохався у шкільні роки. І саме ці почуття співак називає найсильнішими. Більше чоловік не зміг нікого так сильно покохати та віддатися почуттям.

Д
Дан Балан показав батька,  якого звинувачує у своїй самотності

Історія першого кохання сталася з Даном на літніх канікулах, коли він разом зі своєю однокласницею поїхав додому на море. Юна пара почала спілкуватися і дуже зблизилась. Вони зрозуміли, що мають спільні інтереси, погляди на життя і їм було б дуже комфортно будувати майбутнє разом. Проте, спільні мрії Балана з дівчиною не мали змоги розвиватися й далі, тому що Батьку Дана Михаю Балану запропонували гарну посаду в Ізраїлі та звісно чоловік не міг покинути родину та забрав їх з собою.

Тож, на жаль, перші серйозні стосунки молдавського мачо довелося припинити й жити далі окремо від свого кохання. Досі артист згадує дівчину, яка подарувала йому вміння кохати, з теплом та вдячністю. А от батька звинувачує в тому, що саме він відібрав у нього змогу кохати по-справжньому.

Д
Дан Балан показав батька, якого звинувачує у своїй самотності

Та слід нагадати, що артист часто дає приводи для того, щоб у мережі думали, що Дан Балан ловелас, який має за спиною дуже багато романів і найгучнішим став роман з українською поп-дівою Тіною Кароль, з якою, на жаль, у Дана нічого не вийшло побудувати. Тож, як складається особисте життя співака, невідомо та й на фоні усіх подій, це не найголовніша інформація.

Схожі статті