Паві з “МастерШеф” запропонували зайняти місце Ектора Хіменеса-Браво: чи погодився кухар?

Пава став одним з найяскравіших учасників шоу "МастерШеф". Його кулінарний талант та харизма з перших випусків підкорили серця телеглядачів. А тепер йому пропонують зайняти місце Ектора, цікаво, чи погодиться на це Вадим?

Вадим Бжезинський, більш відомий як Пава, вирішив почати нове життя та кардинально змінити професію. Тому вже у досить свідомому віці він прийняв рішення дослухатися до своїх справжніх бажань і ризикнув взяти участь у головному кулінарному шоу країни “МастерШеф”. І недарма, адже Пава став переможцем у своєму сезоні, а потім поїхав навчатися у найкращу кулінарну школу світу у Францію.

Навчання давалося Вадиму не легко, адже мови він не знає, навіть коли отримував диплом, всі шуткували над ним, що став кращим студентом не знаючи французької. Але факт є фактом і Пава дійсно вартує того. Повернувшись до України, Вадим повністю перегорнув своє життя і почав працювати шеф-кухарем, а згодом у Харкові відкрив свій власний заклад.

Зараз же Вадим волонтерить та бере участь у шоу “МастерШеф. Битва сезонів”, де знову доводить свій професіоналізм та вдосконалює навички. Також, у Бжезинського склалися чудові відносини з Ектором Хіменесом-Браво, який є головним суддею проєкту та шеф-кухарем країни.

Ч
Чи погожиться Пава зайняти місце Ектора на шоу МастерШеф

Навіть складно собі уявити, когось іншого на місці Ектора, проте на днях Вадим вирішив поспілкуватися з підписниками і йому задали дуже цікаве питання:

“Чи хотів би бути в “МастерШефі” на місці Ектора? на що Пава відповів так: “На місці Ектора ні. А ось з Ектором так”.

Але певно кожен учасник хоч раз уявляв себе на такій висоті. Проте не кожен мріє про таке і хоче займати не своє місце по праву. До того ж щоб бути головним шефом країни, потрібно мати аби який характер і сильне бажання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.