У Влада Ями є другий син не від дружини: матір хлопчика розповіла про його спілкування з зіркою під час війни

Знаменитий український хореограф Влад Яма є щасливим сім'янином, адже багато років одружений з красунею Ліліаною, яку любить всім серцем та виховує сина Леона.

Декілька років тому фанати Влада Ями раптово для себе дізналися про те, що у хореографа вже є син. Сталося це під час зйомок програми “Хто зверху”, тоді зірка вперше на широкому екрані згадав про Леона. Раніше родина знаменитості дотримувалася непублічного образу життя, але останні декілька років Влад активно показує дружину та сина публіці.

Влад Яма з родиною на відпочинку
У Влада Ями є другий син не від дружини

У Влада Ями є другий син не від дружини

Також у родини є зіркові друзі. Влад дуже тісно дружить з телеведучим Анатолій Анатолічем та його дружиною Юлою. Стосунки між сім’ями стали настільки близькими, що Влад став хрещеним батьком спадкоємця телезірки Ніла.

Нещодавно користувачі мережі активно цікавилися у Юли, чи спілкуються вони з сімейством Яма, яке на даний момент проживає в Сполучених Штатах Америки.

Зірка щиро розповіла, що дуже сумує за своїми друзями, а також зізналася, що її син Ніл от-от має побачити свого хрещеного батька. Герої нашої статті сподіваються, що їм вдасться це зробити найближчим часом в Києві.

У Влада Ями є другий син не від дружини

“Звісно, сумуємо. Я за Лілією, дівчата за Леоном, а Анатоліч за Владом. Останній раз Ніл бачив хрещеного ще перед війною. У нас є традиція зустрічатися взимку в Маямі. Тому, можливо, наша така довгоочікувана зустріч вже зовсім скоро. Але сподіваюсь, що раніше в Києві”

Нагадуємо, після початку війни в Україні стало відомо, що хореограф покинув її кордони та опинився в Сполучених Штатах Америки. Чи має зірка статус біженця достовірно невідомо. Втім, Влад наполягає, що виїхав ще до того, як чоловікам заборонили виїзд. Його дружина Лілія ніяк не коментує їхнє перебування за кордоном.

Схожі статті